Uppföljning

Följ upp en tidigare kontakt med rapportnyckeln och lösenordet

Det är viktigt att följa upp alla rapporter som du skickar in. På så sätt kan du kommunicera med oss, tillhandahålla ytterligare information och granska eventuella statusuppdateringar.

För att göra en uppföljning på en existerande rapport, ange den tillhandahållna rapportnyckeln samt lösenordet du skapade när du skickade in din angelägenhet.

Rapportnyckel:

Lösenord:

Vad ska jag göra om jag glömmer bort rapportnyckeln eller lösenordet jag skapade?

På grund av den höga sekretess som gäller måste du lämna in en ny rapport om du glömmer rapportnyckeln eller lösenordet. Du kan nämna i den nya rapporten att det gäller en tidigare angelägenhet som du har rapporterat om.

Icke-vedergällningspolicy

Smurfit Kappa strävar efter att uppmuntra öppenhet och vi kommer att stödja anställda som tar upp angelägenheter, även om dessa visar sig vara ogrundade. Vi kommer under inga omständigheter att tolerera repressalier mot någon som yttrar sig i god tro om beteende som inte följer etik- och efterlevnadsguiden eller lagen. Detta inkluderar oro för observerade, eller misstänkta, olagliga eller oetiska beteenden, eller kodrelaterade policyöverträdelser.