Om

Om att yttra sig och "Speak Up"

Smurfit Kappa värdesätter anställda som yttrar sig om eventuella problem som måste åtgärdas inom organisationen. Vi är fast beslutna om att se till att varje anställd har möjlighet att rapportera oegentligheter eller potentiella oegentligheter, samt att dem när de gör det upplever stöd och inte känner någon rädsla för repressalier eller vedergällning.

Detta är vår konfidentiella yttringslinje "Speak Up", vilken ger dig möjlighet att ställa frågor och ta upp ämnen som etik, efterlevnad eller Smurfit Kappas uppförandekod i absolut förtroende.

Vår yttringstjänst "Speak Up" tillhandahålls av NAVEX, ett företag helt oberoende av Smurfit Kappa. Den är tillgänglig dygnet runt under veckans alla dagar och kan tillmötesgå samtal på de flesta språk. Du kan kontakta "Speak Up anonymt från alla våra kontor, beroende på lokala lagar och god affärspraxis.

Om du har en fråga eller angelägenhet som du vill rapportera följer du bara de steg som beskrivs, och vi tackar dig för att du tog dig tid att rapportera ditt problem. Vi värdesätter verkligen det förtroende ni har för oss och den omtanke ni visar för vår organisation. Oavsett vad din fråga rör sig om så kommer den att behandlas på allvar och varje fall kommer att övervägas på sina egna meriter.