Наші зобов'язання

Зробити доповідь онлайн

Повідомлення про захист даних:

Я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних та інформації згідно з положеннями Повідомлення про захист даних.

Онлайн

Телефоном

По завершенню Вашої доповіді Вам буде надано унікальний код, що називається «ключем доповіді». Запишіть свій ключ доповіді та пароль та зберігайте їх у надійному місці. Через декілька робочих днів скористайтеся своїм ключем доповіді та паролем, щоб перевірити наявність відповіді на доповідь або запитань.

Повідомлення про захист даних

1. Загальне

Гаряча лінія Raben Group для повідомлення про факти корупції або іншу протизаконну діяльність надається компанією Raben Management Services Sp. Z o.o., головний офіс якої знаходиться у Робаково, Польща. Веб-сторінки та гаряча лінія, за допомогою яких ви можете повідомити про інцидент, а також база даних з особистими даними та інформацією за вашим звітом, зберігаються в Об’єднаному Королівстві, а резервна копія - у Нідерландах.

Особисті дані та інформація, яку ви подаєте, обробляються NAVEX, що розташована у Дубліні, Ірландія.

Гаряча лінія Raben Group для повідомлення про факти корупції або іншу протизаконну діяльність на основі веб-сайту та телефонного зв’язку Raben Group пропонує своїм співробітникам, постачальникам, клієнтам та бізнес-партнерам звітувати про невідповідну поведінку співробітників, постачальників, клієнтів та бізнес-партнерів Raben Group.

2. Використання гарячої лінії

Використання гарячої лінії та надання особистої інформації для повідомлення про факти корупції або іншу протизаконну діяльність здійснюється виключно добровільно. Будь ласка, зверніть увагу, що ми можемо отримувати та обробляти звіти лише якщо ви підтвердите, що ознайомилися з умовами захисту даних і дали згоду на обробку звітів, як описано нижче. Тому ми просимо вас підтвердити свою згоду, поставивши відмітку у полі “Я згоден (…)“. Якщо ви не надасте дозвіл на обробку звітів, особливо персональних даних, як зазначається нижче, система не дозволить вам надіслати звіт. У такому випадку ви можете звернутися до відповідального за дотримання правових норм. Пам’ятайте, що інформація, яку ви надаєте щодо себе особисто, ваших співробітників, постачальників, клієнтів, бізнес-партнерів Raben Group, або щодо інших аспектів, пов’язаних із Raben Group, може призвести до прийняття рішень, які впливатимуть на співробітників Raben Group та третіх сторін, залучених до вказаного випадку.

Тому, ми просимо вас надавати виключно інформацію, яка на вашу думку, є повною і точною. Скарги, які ви подаєте згідно з інформацією, якою володієте, якщо ви робите це не навмисно і не в результаті серйозної недбалості, навіть якщо вона не відповідає дійсності, не призводять до жодних правових наслідків з боку Raben Group. Гарантується повна конфіденційність усієї інформації, яку ви надаєте для обробки. Ми наполегливо рекомендуємо вам надати дані про себе. Багато розслідувань могли б проходити значно швидше та ефективніше, якщо встановлено особу, яка повідомляє, оскільки це дозволяє Raben взаємодіяти безпосередньо з ним.

3. Які персональні дані та інформація підлягають збору та обробці?

Якщо ви повідомляєте про випадок корупції або іншу протизаконну діяльність через гарячу лінію Raben Group, ми попросимо надати наступні персональні дані та інформацію:

  • Ваше ім’я, контактні дані, чи працюєте ви у Raben Group,
  • Ім’я та інші персональні дані осіб, яких ви згадали у звіті, якщо ви надаєте таку інформацію (напр., повноваження, контактні дані),
  • Опис порушення, а також обставин, за яких відбувся зазначений вами випадок, включно із часом і місцем та компанією Raben Group, якої це

стосується, чи відомо про це керівництву, та чи хочете ви подати звіт анонімно.

4. Хто такий контролер даних?

Контролер ваших особистих даних – це компанія Raben Management Services Sp. Z o.o. з місцезнаходженням у Робаково, Польща.

5. Яким чином можливо зв’язатись із спеціалістом з питань захисту даних?

Ми призначили спеціаліста з питань захисту даних, до якого ви можете звернутися в справах захисту даних. Контактні дані до нашого спеціаліста з питань захисту даних ви можете знайти на веб-сайті: https://polska.raben-group.com/nasza-odpowiedzialnosc/bezpieczenstwo-informacji/.

6. Яка мета та юридичне підґрунтя для обробки ваших особистих даних?

Ваші особисті дані обробляються для контакту з вами, аналізуючи ваш звіт, проводячи аудит та вживаючи необхідних заходів для обробки вашого звіту.

Ми обробляємо вашу особисту інформацію на підставі вашої згоди (розділ 6, параграф 1, підпункт а) GDPR.

7. Як довго оброблятимуться ваші особисті дані?

Особисті дані будуть оброблятися, доки справа не буде закрита, а питання буде вирішено, але не буде скасовано згоду. Згода на обробку персональних даних може бути скасована в будь-який час. Ми можемо зберігати ваші особисті дані з метою визначення, розслідування або захисту від претензій, пов'язаних із процесом повідомлення про порушення, на період часу, що залишився.

8. Хто може отримати доступ до ваших особистих даних?

Будь-які персональні дані та інформація, що ви нам надаєте, зберігатимуться та оброблятимуться NAVEX. Гаряча лінія Raben Group оцінить надану інформацію, проведе перше попереднє розслідування, якщо це можливо, та може ініціювати подальше розслідування відділом внутрішнього аудиту Raben Group або іншими підрозділами. З метою обробки вашого звіту до ваших персональних даних та інформації буде надано доступ відповідним працівникам компаній Raben, які їх оброблятимуть та використовуватимуть, включаючи відділ кадрів, аудиту, правових питань, безпеки або управління, зовнішнього консалтингу (напр., консультуючі юристи) або технічний персонал NAVEX.

Персональні дані та інформація може бути також розголошена поліції та/або іншим правоохоронним чи регуляторним органам.

9. Які ваші права?

Ви маєте право:

    1) запросити доступ до ваших особистих даних

    2) вимагати виправлення чи видалення ваших особистих даних

    3) отримати від контролера обмеження щодо обробки

    4) заперечувати щодо обробки

    5) подати скаргу до Управління захисту персональних даних у Польщі