Зробити доповідь онлайн

Повідомлення про захист даних:

Я погоджуюсь на обробку моїх особистих даних та інформації згідно з положеннями Повідомлення про захист даних.

Онлайн

Телефоном

По завершенню Вашої доповіді Вам буде надано унікальний код, що називається «ключем доповіді». Запишіть свій ключ доповіді та пароль та зберігайте їх у надійному місці. Через декілька робочих днів скористайтеся своїм ключем доповіді та паролем, щоб перевірити наявність відповіді на доповідь або запитань.

Raben Group - це компанія з великими цінностями щодо надійності та відповідальності. Ми опікуємося етичними аспектами всіх відносин в цілій ланці цінностей через Кодекс етичної поведінки, який є доступним як для наших співробітників, так і для наших постачальників послуг. Наш Кодекс етичної поведінки містить загальні рекомендації щодо ведення бізнесу за найвищими стандартами етики.

Raben Group прагне до середовища, у якому відкрите і чесне спілкування є очікуванням, а не винятком. Співробітники та партнери можуть заявити про свої проблеми відповідальним і ефективним чином, коли вони виявляють інформацію, яка, на їхню думку, показує серйозне зловживання службовим становищем.

У ситуаціях, коли ви бажаєте подати анонімну доповідь, рекомендуємо вам скористатись цією гарячою лінією, якою керує третя сторона, компанія EthicsPoint. У вас є можливість подавати доповіді, що стосуються порушень, зазначених в Кодексі етичної поведінки та в Політиці з дотримання законодавства , а також просити роз'яснень стосовно системи правил та процедур і вносити пропозиції та відгуки.

Кращий спосіб висловити стурбованість - зробити це відкрито. Відкритість робить для нас простішим вирішення проблеми, пошук того, як провести розслідування, розуміння будь-яких мотивів і отримання додаткової інформації. Надана Вами інформація буде відправлена від EthicsPoint до нас, і якщо ви вкажете своє ім'я, воно не буде розкрито без вашої згоди. Якщо ви бажаєте, ви можете висловити стурбованість анонімно.

Час має ключове значення, тому ви повинні доповісти про свою стурбованість при першій же можливості, а не чекати, щоб зібрати більше доказів. З іншого боку, підтверджуючи докази можуть бути дуже корисними.

Ми гарантуємо вам те, що вас почують. Ви будете отримувати інформацію про хід та результати розслідування, в рамках обмежень збереження конфіденційності або правових обмежень в цілому.

Дивиться Часті запитання EthicsPoint для додаткової інформації.