Deel een bekommernis per telefoon

Laat het ons weten als u bepaalde acties of bepaald gedrag wilt delen, waarvan u gelooft dat het niet in lijn ligt met de normen van onze Gedragscode

Dit is geen noodservice

Gebruik deze site niet om voorvallen te melden die een onmiddellijke bedreiging vormen voor eigendom of iemand in levensgevaar brengen. Het zou kunnen dat u op rapporten die via deze service worden ingediend niet onmiddellijk antwoord krijgt. Als u dringende assistentie nodig hebt, neem dan contact op met uw openbare noodhulpdiensten. Voor gebeurtenissen en verstorende voorvallen die ondersteuning vragen van het Incident Management Team van CCEP moet u uw lijnmanager en BU VP Legal op de hoogte brengen.

Lees onze Gedragscode

Voor meer informatie, zie onze resourcespagina

Wat doe ik als het telefoonnummer buiten dienst is?

    Maak uw rapport online aan op deze website als het telefoonnummer dat voor uw locatie staat opgegeven niet werkt. Geef in het rapport aan dat het telefoonnummer niet werkte.

Wat doe ik als het land waarin ik mij bevind niet in de lijst staat?

    Maak uw rapport online aan op deze website als er voor uw locatie geen telefoonnummer staat opgegeven. Geef in dat rapport aan dat er voor het land waarin u zich bevindt geen belinstructies beschikbaar waren.