Mūsų įsipareigojimas

Paruošti pranešimą

Pranešimas dėl duomenų apsaugos:

„Aš sutinku, kad mano asmens duomenys ir informacija būtų tvarkoma, kaip aprašyta „Pranešime dėl duomenų apsaugos“.

Internetu

Telefonu

Užbaigus pranešimą, jums bus skirtas unikalus kodas, vadinamas „pranešimo raktu“. Užsirašykite pranešimo raktą ir slaptažodį, laikykite juos saugioje vietoje. Praėjus kelioms darbo dienoms, naudodamiesi savo pranešimo raktu ir slaptažodžiu patikrinkite, ar prie jūsų pranešimo nėra atsiliepimų arba klausimų.

Pranešimas dėl duomenų apsaugos

1. Bendra informacija

„Raben Group“ skundų karštosios linijos paslaugą teikia „Raben Management Services Sp. z o.o.“, įsikūrusi Robakowo, Lenkijoje. Interneto svetainė ir karštoji linija, kuria galite pranešti apie incidentą, taip pat duomenų bazė, kurioje saugomi jūsų pateikti asmeniniai duomenys ir informacija, yra saugoma Jungtinėje Karalystėje ir atsarginėje būstinėje Nyderlanduose.

Asmens duomenis ir informaciją, apie kurią pranešate, tvarko „NAVEX“, įsikūrusi Dubline, Airijoje.

„Raben Group“ skundų karštoji linija yra interneto svetaine ir telefonu paremtas pasiūlymas, kurį „Raben Group“ teikia savo darbuotojams, tiekėjams, klientams ir verslo partneriams, kad jie galėtų pranešti apie netinkamą „Raben Group“ darbuotojų, tiekėjų, klientų ir verslo partnerių elgesį.

2. Naudojimasis karštąja linija

Naudojimasis „Raben Group“ skundų karštąja linija ir asmens duomenų teikimas yra savanoriškas. Vis dėlto, atkreipiame dėmesį, kad mes galime gauti ir tvarkyti pranešimus, jeigu jūs patvirtinate, kad perskaitėte ir atsižvelgėte į šį duomenų apsaugos pranešimą bei sutinkate, kad pranešimai būtų tvarkomi taip, kaip čia aprašyta. Todėl maloniai prašome duoti sutikimą padedant varnelę ties „Aš sutinku (...)“. Jei nesutinkate, kad būtų tvarkomi jūsų pranešimai, ypač jūsų asmeniniai duomenys, taip, kaip aprašyta čia, sistema neleis jums pateikti pranešimo. Tokiu atveju galite susisiekti su už jus atsakingu nusiskundimų pareigūnu. Atkreipiame dėmesį, kad dėl informacijos, kurią pateikiate apie save, taip pat apie „Raben Group“ darbuotojus, tiekėjus, klientus ir verslo partnerius arba bet kuriuo aspektu, susijusiu su „Raben Group“, gali būti priimti sprendimai, turintys įtakos „Raben Group“ darbuotojams ir kitas trečiąsias šalis, susijusias su incidentu.

Todėl prašome jūsų pateikti tik tą informaciją, kuri, jūsų žiniomis, yra tiksli ir visiška. Jums pateikus skundą, paremtą jūsų žiniomis, o ne tyčia arba aplaidžiai ar neapgalvotai, jums nebus taikomos pasekmės, kurias inicijuos „Raben Group“. Garantuojama, kad jūsų pateikta informacija bus laikoma konfidencialia. Primygtinai skatiname jus prisistatyti. Daugybė tyrimų gali būti atlikti greičiau ir veiksmingiau, kai pranešėjas yra identifikuojamas, nes tai leidžia „Raben“ tyrėjui tiesiogiai susisiekti su pranešėju.

3. Kokie asmeniniai duomenys ir informacija bus renkami ir tvarkomi?

Jei pranešate apie incidentą „Raben Group“ skundų karštąja linija, mes renkame šiuos asmeninius duomenis ir informaciją:

  • jūsų vardą ir pavardę, kontaktinę informaciją ir tai, ar dirbate „Raben Group“,
  • bardą ir pavardę bei kitus asmeninius duomenis asmenų, kuriuos minite savo pranešime, jeigu pateikiate šią informaciją (pvz., funkcijų apibūdinimas, kontaktinė informacija),
  • netinkamo elgesio apibūdinimą, taip pat incidento aplinkybių apibūdinimą, įskaitant incidento laiką ir vietą, paveiktą „Raben Group“ įmonę ir tai, ar vadovybė žino apie incidentą ir ar norite pateikti pranešimą anonimiškai.

4. Kas yra duomenų valdytojas?

Jūsų asmeninių duomenų valdytojas yra „Raben Management Services Spółka z o.o.“, įsikūrusi Robakowo, Lenkijoje.

5. Kaip susisiekti su duomenų apsaugos pareigūnu?

Mes paskyrėme duomenų apsaugos pareigūną, su kuriuo galite susisiekti duomenų apsaugos klausimais. Kontaktinę informaciją apie mūsų duomenų apsaugos pareigūną galite rasti interneto svetainėje adresu https://polska.raben-group.com/nasza-odpowiedzialnosc/bezpieczenstwo-informacji/.

6. Kokia yra jūsų asmeninių duomenų tvarkymo priežastis ir teisinis pagrindas?

Jūsų asmeniniai duomenys yra tvarkomi tam, kad galėtume su jumis susisiekti, analizuoti jūsų pranešimą, atlikti auditą ir imtis būtinų veiksmų, kad tvarkytume jūsų pranešimą.

Mes tvarkome jūsų asmeninius duomenis remdamiesi jūsų sutikimu (BDAR 6 straipsnio 1 a) punktas).

7. Kiek laiko jūsų asmeniniai duomenys bus tvarkomi?

Asmeniniai duomenys bus tvarkomi tol, kol atvejis bus baigtas ir išspręsta problema, bet ne ilgiau nei iki bus atsiimtas sutikimas. Sutikimą tvarkyti asmeninius duomenis galima atsiimti bet kuriuo metu. Mes galime saugoti jūsų asmeninius duomenis tam, kad nustatytume, tirtume ir gintumėmės nusiskundimų, susijusių su skundų procesu, atžvilgiu tam tikrą laikotarpį.

8. Kas gali pasiekti jūsų asmeninius duomenis?

Bet kokie jūsų patekti asmeniniai duomenys ir informacija bus saugomi duomenų bazėje, kurią prižiūri ir valdo „NAVEX“. „Raben Group“ skundų karštoji linija įvertins pateiktą informaciją, jei taikytina, atliks pirminis preliminarius tyrimus ir gali inicijuoti tolesnius „Raben Group“ vidinio audito ir kitų skyrių tyrimus. Siekiant tvarkyti jūsų pranešimą, jūsų asmeninius duomenis ir informaciją gali pasiekti, tvarkyti ir naudoti atitinkamas „Raben Group“ įmonių personalas, įskaitant žmogiškųjų išteklių, audito, teisės, apsaugos ar vadovybės skyrius, išorinius konsultantus (pvz., patarėjus teisiniais klausimais), arba „NAVEX“ techninis personalas.

Asmens duomenys ir informacija taip pat gali būti atskleista policijai ir (arba) kitoms vykdymo ar įprastoms institucijoms.

9. Kokios yra jūsų teisės?

Jūs turite teisę:

    1) prašyti prieigos prie savo asmeninių duomenų;

    2) prašyti, kad jūsų asmeniniai duomenys būtų pataisyti ar ištrinti;

    3) iš valdytojo gauti tvarkymo apribojimą;

    4) prieštarauti tvarkymui;

    5) pateikti skundą asmens duomenų apsaugos tarnybai Lenkijoje.