Paruošti pranešimą

Pranešimas dėl duomenų apsaugos:

„Aš sutinku, kad mano asmens duomenys ir informacija būtų tvarkoma, kaip aprašyta „Pranešime dėl duomenų apsaugos“.

Internetu

Telefonu

Užbaigus pranešimą, jums bus skirtas unikalus kodas, vadinamas „pranešimo raktu“. Užsirašykite pranešimo raktą ir slaptažodį, laikykite juos saugioje vietoje. Praėjus kelioms darbo dienoms, naudodamiesi savo pranešimo raktu ir slaptažodžiu patikrinkite, ar prie jūsų pranešimo nėra atsiliepimų arba klausimų.

„Raben Group“ yra stiprias patikimumo ir atsakomybės vertybes puoselėjanti bendrovė. Mes rūpinamės visais mūsų santykių vertybių grandinės etikos aspektais, laikydamiesi Etikos kodekso, su kuriuo supažindinami mūsų darbuotojai ir paslaugų teikėjai. Mūsų Etikos kodekse pateiktos bendros veiklos vykdymo laikantis aukščiausių etikos standartų gairės.

„Raben Group“ įsipareigojusi sukurti aplinką, kurioje atviras ir sąžiningas bendravimas yra ne išimtis, o teisėtas lūkestis. Darbuotojai ir partneriai gali atsakingai ir veiksmingai pranešti apie bet kokius abejones keliančius dalykus, jeigu jiems tampa žinoma informacija, kuri, jų manymu, rodo reikšmingą darbo tvarkos pažeidimą.

Jeigu pageidaujate pranešimą pateikti konfidencialiai, geriausia jį teikti naudojantis šia karštąja linija, kurią mums teikia tiekėjas „EthicsPoint“. Galite pateikti pranešimus, susijusius su mūsų Etikos kodekse ir Atitikties politikoje nurodytais pažeidimais, taip pat prašydami politikos ar procedūrų paaiškinimų arba teikdami pasiūlymus ar atsiliepimus.

Geriausias būdas pranešti apie jums susirūpinimą keliantį dalyką – padaryti tai atvirai. Kai tai daroma atvirai, mums lengviau problemą spręsti, suprasti, kaip ištirti atvejį, išsiaiškinti i bet kokius motyvus ir gauti daugiau informacijos. Jūsų teikiamą informaciją mums konfidencialiai perduos „EthicsPoint“, ir jeigu jūs nurodysite savo vardą, jis bus atskleistas tik jums sutikus. Jeigu jums taip patogiau, apie problemą galite pranešti anonimiškai.

Laikas šiuo atveju yra labai svarbus veiksnys, todėl apie bet kokius jums susirūpinimą keliančius dalykus turėtumėte informuoti kiek galėdami greičiau, o ne laukti, kol bus surinkti įrodymai. Kita vertus, įtarimus patvirtinantys įrodymai taip pat yra labai svarbūs.

Garantuojame, kad į jūsų pastabas ir komentarus bus tinkamai įsiklausoma. Mes jus informuosime apie tyrimo pažangą ir išvadas, atsižvelgdami į reikalavimus užtikrinti konfidencialumą ir apskritai laikydamiesi teisinių reikalavimų.

Daugiau informacijos galite rasti „EthicsPoint“ DUK.