Opfølgning

Følg op på en tidligere kontakt med din rapportnøgle og adgangskode

Det er vigtigt at følge op på enhver rapport, du indsender. Dette giver dig mulighed for at kommunikere med os, give yderligere oplysninger og gennemgå eventuelle statusopdateringer.

For at følge op på en eksisterende rapport, skal du indtaste rapportnøglen, du har fået, og adgangskoden, du oprettede, da du oprettede din rapport.

Rapportnøgle:

Adgangskode:

Hvad gør jeg, hvis jeg mister min rapportnøgle eller glemmer den adgangskode, jeg har oprettet?

På grund af det høje sikkerhedsniveau, der opretholdes, skal du oprette en ny rapport, hvis du mister din rapportnøgle eller adgangskode. Nævn i den nye indberetning, at den har forbindelse til en indberetning, du tidligere har indsendt.

Ingen repressalier

Smurfit Kappa har til formål at fremme åbenhed, og vi vil støtte medarbejdere, der nævner sine bekymringer, selv om de viser sig at være ubegrundede. Vi vil under ingen omstændigheder tolerere repressalier mod nogen, der i god tro taler om adfærd, der ikke er i overensstemmelse med Etik- og overholdelsesvejledningen eller lovgivningen.  Dette omfatter bekymringer om observerede eller formodede, ulovlige eller uetiske adfærdsovertrædelser eller koderelaterede overtrædelser af politikker.