Om

Om Speak Up

Smurfit Kappa sætter stor pris på medarbejdere, der taler ud om eventuelle bekymringer, der skal løses i organisationen. Vi er forpligtet til at sikre, at alle medarbejdere har mulighed for at indberette forseelser eller potentielle forseelser, og når det sker, føler sig støttet og ikke har nogen frygt for gengældelse eller repressalier.

Dette er vores fortrolige linje, Speak Up, der giver dig mulighed for at stille spørgsmål og give nævne dine bekymringer om etik, overholdelse eller Smurfit Kappas adfærdskodeks i fuld fortrolighed.

Vores Speak Up-tjeneste leveres af NAVEX, en virksomhed, der er helt uafhængig af Smurfit Kappa. Den er tilgængelig 24 timer i døgnet, alle ugens syv dage, og den kan håndtere opkald på de fleste sprog. Du kan kontakte Speak Up anonymt fra alle vores lokationer, afhængigt af lokale love og god forretningspraksis.

Hvis du har et spørgsmål eller en bekymring, du vil rapportere, skal du blot følge de skitserede trin. Tak for at du tager dig tid til at nævne dit problem. Vi sætter stor pris på den tillid, du har til os, og den omtanke, du viser vores organisation. Uanset hvad dit problem er, vil det blive behandlet seriøst, og hver sag vil blive behandlet individuelt.