Vi er her for dig

5 vigtige ting, du skal vide

1

Hvad er Speak Up?

Speak Up er Smurfit Kappas globale hjælpelinje. Det er en fortrolig kanal, hvor du kan stille spørgsmål og give udtryk for bekymring om etik, overholdelse eller Smurfit Kappas Adfærdskodeks.

2

Hvem administrerer Speak Up?

Speak Up administreres af en uafhængig virksomhed (NAVEX). Den er tilgængelig 24 timer i døgnet, alle ugens syv dage, og den kan håndtere opkald på de fleste sprog. Du kan kontakte Speak Up anonymt fra de fleste steder.

3

Hvem kan jeg ellers tale med?

Smurfit Kappa opfordrer og tilbyder mange måder at anvende Speak Up på. Brug den kanal, du føler dig mest tryg ved. Din Linjechef, HR-repræsentant, via e-mail på speakup@smurfitkappa.com via telefon eller online, som angivet ovenfor.

4

Hvad sker der, når jeg har kontaktet Speak Up?

Når du har indsendt et spørgsmål eller en bekymring via telefon eller web, vil du modtage en rapportnøgle og en adgangskode, som kan bruges til at følge op på din indsendelse. Derefter sendes en elektronisk oversigt til en Speak Up Case Manager i Smurfit Kappas team til gennemgang og for at finde ud af, hvad der herefter skal gøres.

5

Er indberetninger til Speak Up sikre og fortrolige?

Smurfit Kappa anvender NAVEX EthicsPoint-sagsadministrationsprogram til at understøtte administrationen af Speak Up. EthicsPoint befinder sig på NAVEX sikre servere og er ikke en del af Smurfit Kappa websted eller intranet. Enhver rapport, du laver, holdes fortrolig i videst muligt omfang i overensstemmelse med loven og god forretningspraksis.

Hvordan vi handler individuelt og som koncern, beretter om, hvem vi er, og hvad andre kan forvente af os. Vores fortsatte succes afhænger af, om de foranstaltninger, vi træffer, og de beslutninger, vi træffer, ikke kun er lovlige, men også etiske.
Tony Smurfit
Group Chief Executive Officer