У вас є можливість подати повідомлення анонімно або вказати свої контактні дані, водночас надання контактних даних дозволить ефективніше опрацювати Ваше повідомлення.
Вибір відповідної країни необхідний для того, щоб забезпечити дотримання нами законів про конфіденційність даних цієї країни, а також для направлення повідомлення до відповідного підрозділу, що проводитиме розслідування. Це жодним чином не має на меті ідентифікувати особу, яка надіслала повідомлення.

Що буде після того, як я направлю звернення через Платформу інформування про порушення BNP Paribas?

Після подання звернення, Вам буде надано унікальний код, що має назву «Ключ до повідомлення». Запишіть Ваш Ключ до повідомлення та пароль і зберігайте їх у надійному місці. Скористайтеся своїм ключем і паролем, щоб перевірити стан розгляду повідомленняі або надати відповіді на додаткові питання.

Повідомлення, отримані через Платформу інформування про порушення BNP Paribas будуть передані уповноваженим особам Групи BNP Paribas, які забезпечать їх розгляд у професійний та конфіденційний спосіб. У Вас є можливість повідомити про це анонімно або надати свої контактні дані, однак надання Ваших контактних даних дозволить вирішити Вашу проблему більш ефективно.