BNP Paribas приділяє особливу увагу занепокоєнням своїх працівників, клієнтів, акціонерів, постачальників і компанії в цілому. Група прагне дослухатися до них, розуміти їх і намагатися вирішувати їх у справедливий та ефективний спосіб.

Ось чому Група продовжує зміцнювати прихильність до запобігання, виявлення та боротьби з будь-якою неетичною поведінкою, будь-яким порушенням законів, нормативних актів, Кодексу поведінки або внутрішніх політик/процедур.

Культура висловлення думок є важливим інструментом для підтримки безпечного робочого середовища, забезпечення відповідності наших дій стандартам Групи та сприяння зміцненню довіри наших працівників, клієнтів, акціонерів та партнерів.

Таким чином, про будь-яку ситуацію, що суперечить законам, нормативним актам, Кодексу поведінки або внутрішнім політикам/процедурам, слід повідомляти, і вона буде розглядатися неупереджено, незалежно та конфіденційно Комплаєнс-референтами Whistleblowing або HR-референтами з питань поведінки "Повага до людей".

Група сповнена рішучості витіснити неналежну поведінку та покарати її авторів, ким би вони не були (ієрархічний рівень, професійна діяльність). Весь спектр санкцій, що діють на місцях, від письмового попередження до звільнення, застосовується відповідно до серйозності заявлених і встановлених фактів.