Ласкаво просимо на Лінію зі звітності щодо питань Етики і Відповідності
Домашня сторінка Повідомлення від Управляючого Директора Питання, які часто задають Кодекс Ділової Поведінки Довідник з Дотримання Антикорупційної Політики Інші Політики Політика Компанії щодо здорового способу життя Політика в галузі якості, охорони навколишнього середовища, безпечності харчових продуктів, охорони праці та здоров'я Керівні принципи для постачальників, що співпрацюють з компанією Політика Компанії щодо захисту Прав Людини Sanctions policy All Corporate Governance Policies

Процес звітування про підозру дуже простий:

  1. Вам буде задано ряд запитань щодо Вашої підозри.
  2. Наступний крок, скажіть нам як ми можемо зв'язатися з Вами щодо даної підозри. Якщо ви хочете залишитися анонімом, Вам не потрібно вказувати Ваше Ім'я. Ви можете продовжувати спілкуватися з нами через даний сайт використовуючи Ваш Ключ Повідомлення.
  3. Коли ви відправите Ваше повідомлення, Вам буде надано Ключ Повідомлення і Вас попросять створити пароль. Це дозволить Вам відслідковувати Ваше повідомлення на даному сайті. Ми пропонуємо Вам перевірити Ваше повідомлення щодо зворотного зв'язку та/або задати запитання через 5-7 робочих днів.

Зробити повідомлення онлайн