Ласкаво просимо на Лінію зі звітності щодо питань Етики і Відповідності

Говоріть!

В Coca-Cola HBC ми залежимо від довіри наших замовників і споживачів. Ми всі маємо зобов'язання заробляти їх довіру кожного дня. Наша корпоративна культура та успіх на ринку завжди спираються на наші цінності. На роботі ми завжди з повагою ставимось один до одного та цінуємо вклад кожного у нашій команді. На ринку ми працюємо енергійно, але завжди з дотриманням норм законодавства та етики. Ми виконуємо наші зобов’язання і робимо те, що правильно, а не те що простіше.

Керівництво Coca-Cola HBC заохочує всіх ставити запитання або звітувати про підозру потенційних порушень. Компанія не потерпить переслідування осіб, які чесно звітують про потенційні порушення.

Домашня сторінка Повідомлення від Управляючого Директора Питання, які часто задають Кодекс Ділової Поведінки Довідник з Дотримання Антикорупційної Політики Інші Політики Політика Компанії щодо здорового способу життя Політика в галузі якості, охорони навколишнього середовища, безпечності харчових продуктів, охорони праці та здоров'я Керівні принципи для постачальників, що співпрацюють з компанією Політика Компанії щодо захисту Прав Людини Sanctions policy All Corporate Governance Policies
Слідувати