Meie pühendumus

Aruande esitamiseks

Isikuandmete kaitset käsitlev märkus:

Nõustun oma isikuandmete ja teabe töötlemisega selliselt, nagu on kirjeldatud isikuandmete kaitset käsitlevas märkuses.

Internetis

Telefoni teel

Pärast aruande täitmist määratakse teile ainulaadne kood, mida nimetatakse „aruande võtmeks“. Märkige oma aruande võti ja salasõna üles ning hoidke neid turvalises kohas. Mõne tööpäeva pärast saate aruande võtme ja salasõna abil oma aruannet kontrollida, et näha, kas teile on tagasisidet või küsimusi.

Isikuandmete kaitset käsitlev märkus:

1. Üldine

Raben Grupi Vilepuhumissüsteemi abiliin (Whistleblowing Hotline), mida pakub Raben Management Services Sp. Z o.o. , mille kontor asub Robakowos, Poolas. Veebilehed ja abiliin, mille kaudu võite teatada väärkäitumisest ja samuti salvestatud iskuandmete baasi server asub Ühendkuningriigis ja lisakoopia Hollandis.

Teie poolt edastatavaid isikuandmeid töötleb NAVEX. Iirimaa, Dublin

Raben Grupi Vilepuhumissüsteem on Raben Grupi töötajate, tarnijate, klientide ja äripartnerite veebisaidi ja telefonipõhine abiliin, et teavitada Rabeni Grupi töötajate, tarnijate, klientide ja äripartnerite väärkäitumisest.

2. Abiliini kasutus

Raben Grupi Vilepuhumissüsteemi kasutamine ja isikuandmete edastamine on vabatahtlik. Palun pange tähele, et võime vastu võtta ja töödelda aruandeid tingimusel, et kinnitate, et olete selle andmekaitse teatisega tutvunud ja võtnud seda arvesse ning nõustute siin kirjutatud aruannete töötlemisega. Seetõttu palume Teie nõusolekut, märkides kasti “Nõustun (…)“. Kui Te ei nõustu aruannete töötlemisega, eriti Teie siin kirjendatud isikuandmetega, ei võimalda süsteem Teil aruannet esitada. Sellisel juhul võite pöörduda Teie eest vastutava vastavusametniku poole. Palun pange tähele, et teave, mida pakute nii enda kui ka Raben Gruppi töötajate, tarnijate, klientide ja äripartnerite kohta või mis tahes Raben Grupiga seotud aspekti kohta, võib kaasa tuua otsuseid, mis mõjutavad Raben Gruppi ja teiste kolmandate osapoolte töötajaid asjaomases intsidendis.

3. Milliseid isikuandmeid kogutakse ja töödeldakse?

Kui Te teatate väärkäitumise juhtumist Raben Grupi Vilepuhumissüsteemi abiliinile, siis me kogume järgmisi andmeid:

  • Teie nimi, kontaktandmed ja kas olete Raben Grupi töötaja
  • nende isikute kontaktandmed, kelle väärteost või ebaeetilisest käitumisest te olete teavitatud
  • Raben Grupiga seotud rikkumise kirjeldus, juhtumi asjaolude kirjeldus, vahejuhtumi toimumise aeg ja koht ning kas juhtkond on juhtumist teadlik ja kas soovite oma aruande anonüümselt esitada.

4. Kes on andmekaitsespetsialist?

Teie isikuandmete andmekaitsespetsialist on Raben Management Services Spółka z o.o. asukohaga Robakowo, Poola

5. Kuidas võtta andmekaitsespetsialistiga ühendust?

Oleme määranud andmekaitsespetsialisti, kellega võite võtta ühendust andmekaitseküsimustes. Andmekaitsespetsialisti kontaktandmed leiate veebisaidilt https://polska.raben-group.com/nasza-odpowiedzialnosc/bezpieczenstwo-informacji/.

6. Milline on Teie isikuandmete töötlemise põhjus ja õiguslik alus?

Teie isikuandmeid töödeldakse Teiega kontakteerumiseks, Teie aruande analüüsimiseks, auditi tegemiseks ja aruande töötlemiseks vajalike toimingute tegemiseks.

Teie isikuandmeid töötleme Teie nõusolekul vastavalt GPRR (art. 6 p.1a)

7. Kui kaua Teie isikuandmeid töödeldakse?

Isikuandmeid töödeldakse kuni juhtumi sulgemiseni ja probleemi lahendamiseni, mitte kauem kui nõusolek tühistatakse. Isikuandmete töötlemise nõusolekut võib igal ajal tagasi võtta. Võime Teie isikuandmeid salvestada väärkaitumisprotsessiga seotud nõuete tuvastamise uurimise või kaitsmise ajaks.

8. Kellel on juurdepääs Teie isikuandmetele?

Kõik isiklikud andmed ja teave, mille kohta olete meid teavitatud, salvestatakse NAVEXi poolt haldatud andmebaasi. Raben Grupi Vilepuhumissüsteemi abiliin hindab esitatud teavet ja vajadusel viib läbi esialgseid eeluurimisi Raben Grupi siseauditi või teiste osakonnade abil. Aruande töötlemise eesmärgil võivad Raben Grupi äriühingute töötajad sealhulgas inimressursside, auditeerimise, juriidilise julgeoleku või juhtimise, välisnõustajate (nt juriidilised nõustajad) või NAVEXi tehniline personal ligipääseda, töödelda ja kasutada isikuandmeid ja teavet.

Isikuandmeid võidakse avaldada ka politseile ja / või muudele jõustamis- või korrapärastele asutustele.

9. Millised on Teie õigused?

Teil on õigus:

    1) küsida juurdepääs Teie isikuandmetele

    2) nõuda oma isikuandmete parandamist või kustutamist

    3) saada isikuandmetetöötlejalt töötlemise piirang.

    4) keelduda töötlemisest

    5) esitada kaebus Poolas asuvasse isikuandmete kaitsebüroosse