Endişenizi Raporlayın Raporlamanızı Takip Edin Destekleyici Dökümanlar Corporate Conduct Charter Employee Code of Conduct kullanma kılavuzu Ek yerel prosedürler için lütfen ilgili yerel Daiichi Sankyo organizasyon web sitelerine bakın. SSS

Etik Davranışa Sarsılmaz Bağlılığımız

Hoşgeldiniz Sayın Ziyaretçi,

Daiichi Sankyo, ticari, araştırma ve geliştirme başarılarını; etik ve yasalara uygun bir şekilde ve açık, dürüst iletişimin istisna değil beklenti olduğu bir ortamda elde etmeye kendini adamıştır. Kurumsal Davranış Tüzüğümüz ve Çalışan Davranış Kurallarımız, her Daiichi Sankyo çalışanının uyması beklenen temel ilkeleri sağlar.

Tüm Daiichi Sankyo çalışanları, acenteleri, müşterileri ve üçüncü taraf tedarikçileri, herhangi bir şüpheli yasa veya Daiichi Sankyo politika ve / veya prosedür ihlalini derhal bildirmeye teşvik edilir. Daha Fazla Oku.

Raporlar doğrudan Daiichi Sankyo iştirakinizin Uyum, Hukuk veya İK Departmanına veya bu Daiichi Sankyo Global Yardım Hattının anonim raporlamaya da izin veren çevrimiçi veya telefonla raporlama kanallarını kullanarak gönderilebilir. İlgili her Daiichi Sankyo bağlı kuruluşu, alınan raporları gizli olarak ele almaya çalışacak, bilgileri yalnızca bilinmesi gerekenler temelinde ifşa edecek ve bir muhabirin kimliğini yasal olarak mümkün olan azami ölçüde korumaya çalışacaktır.

Öne çıkma isteğiniz bizim için önemlidir ve endişenizi bildirmek için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.Unutmayın: Olası bir ihlal endişesini iyi niyetle bildiren herhangi bir çalışan, temsilci, müşteri veya üçüncü şahıs misillemeye karşı korunacaktır! Şüpheli ihlali bildiren herhangi bir kişiye karşı herhangi bir eylem veya misilleme tehdidi, ilkelerimizin ciddi bir ihlali olarak kabul edilecek ve fesih dahil olmak üzere disiplin cezasına tabi tutulabilir.

Yapmış olduğunuz raporları istediğiniz zaman takip edebilirsiniz.

Endişenizi Raporlayın

Gerçek veya olası suistimal hakkında bir rapor gönderin.

Endişenizi Raporlayın

Soru Sorun

Etik ve Uygunluk ile ilgili bir soru gönderin

Bir soru gönderin

SSS

Bir rapor sunabilir ve kimliğimi gizli tutabilir miyim?

Evet, anonim kalma seçeneğiniz olacak. Daha Fazla Oku

Suistimali veya etik olmayan davranışları bildirdiğim için misillemeyle karşılaşırsam ne olur?

Daiichi Sankyo, gerçek veya potansiyel suistimal raporlarıyla bağlantılı olarak iyi niyetle bilgi sağlayan kişilere yönelik tehdit veya misilleme eylemlerine tolerans göstermeyecektir. Daha Fazla Oku