Etik Destek Hattı

Endişenizi dile getirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Bir şeyler bize yanlış göründüğünde sesimizi çıkarmak, dürüst olduğumuzu ve doğru şeyi yapma cesaretine sahip olduğumuzu gösterir. Sesimizi çıkarmak, hataları ve yanlış davranışları önler ve inovasyonu destekler. Sesimizi çıkarmak, birbirimizi ve işimizi önemsediğimizi gösterir.

Bir endişenizi bildirirseniz, bu endişeniz uygun gizlilik koşulları çerçevesinde ele alınacak ve ilgili koşullarda, yalnızca gerektiği veya önerildiği derecede paylaşılacaktır.

PwC, çalışanlarını misillemeye karşı koruyan bir şirkettir. Misilleme ciddi bir yanlış davranış olup tolere edilmeyecektir ve misilleme yapan tüm PwC çalışanları (ortaklar/başkanlar ve personel dahil) bu davranışından sorumlu tutulacaktır.

Bu bir acil durum hizmeti DEĞİLDİR. Bu siteyi cana veya mala yönelik acil bir tehdit teşkil eden olayları bildirmek için kullanmayın.

Bu hizmet üzerinden sunulan raporlara anında cevap verilmeyebilir. Acil durum yardımı gerekiyorsa lütfen yerel acil durum hizmetlerinizle iletişime geçin.

İş seyahatindeyken ortaya çıkan acil durumlar ve tıbbi destek ihtiyacı için lütfen +44 208 762 8317 numaralı Uluslararası Yardım Hattımızdan sağlık ve güvenlik hizmeti sağlayıcımızla iletişime geçin.

Ayrıca, ortaklarımız ve personelimiz, destek almak için PwC Global Güvenlik birimiyle iletişime geçebilir. Tüm Bölge Güvenlik Ekipleri ve Olay Yönetim Ekipleri ile aranızda bağlantı kurulması da bu kapsama dahildir.

GBL_Global-Security@pwc.com

Aradığım numaraya ulaşılamıyorsa ne yapmam gerekir?

Bulunduğunuz yer için listelenen telefon numarası yoksa, lütfen raporunuzu bu site üzerinden online olarak iletin. Telefon talimatlarının sizin konumunuz için geçerli olmadığını raporda belirtin.

Kendi dilimde rapor göndermek istiyorsam ne yapmam gerekir?

Kendinizi rahat hissettiğiniz dilde raporlama yapabilirsiniz.

Diliniz web sitesinde yoksa lütfen web sitesinin İngilizce versiyonunu kullanarak raporlama yapın ve formu kendi dilinizde doldurun.

Telefonla raporlama yapmak isterseniz de tüm İletişim Uzmanlarımız çift dillidir; İngilizce ve en az bir başka dilde daha hizmet sunmaktadır.

Şirket içi NAVEX kaynaklarının desteklemediği bir dilde tercümeye ihtiyacınız olursa, görüşmenizi kolaylaştırmak adına telefonda tercüme yapmak üzere bir tercümana başvurulacaktır.

Daha fazla bilgi almak için lütfen bakınız: SSS