SESİNİZİ DUYURUN. SİZİ DİNLİYORUZ.

Getinge bir açıklık, dürüstlük ve sorumluluk kültürünü amaçlamaktadır. Tüm çalışanlar, tedarikçiler ve diğer iş ortaklarından şüpheli ya da gözlenen kanun ya da Mesleki Ahlak Kuralları ihlallerini rapor etmelerini bekliyor ve kendilerini buna teşvik ediyoruz. Bu endişeler hak ettikleri önemle ele alınacak ve uygun şekilde araştırılacaktır.

Çalışan olarak endişenizi önce yöneticinize, başka bir yöneticiye veya yerel İnsan Kaynaklarına rapor etmelisiniz. Bunlardan hiçbiri sizin için uygun alternatif değilse ya da bir çalışan değilseniz bu "SpeakUp" raporlama hattını sunmaktayız.

DEVAMINI OKUYUN

Bir "SpeakUp" raporunu telefonla ya da bu web sitesi aracılığıyla gönderebilirsiniz. Rapor bize bağımsız bir üçüncü tarafça sunulacak ve gizliliğinize saygı gösterilecektir; isterseniz kanunun izin verdiği yerlerde, isminizi vermemeyi seçebilirsiniz. Ancak etkili bir araştırma için olası en iyi koşulları oluşturmak üzere kendinizi tanıtmanızı öneririz. Getinge sahip olduğu misilleme yapmama politikasıyla, iyi niyetle endişesini dile getiren veya bir şirket soruşturmasında iş birliği yapan kişileri her türlü misillemeden korur.

Hattımıza haftada 7 gün 24 saat yerel dilinizde erişebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için EthicsPoint SSS bölümüne bakın.

Bize Sorun

SpeakUp, Getinge Mesleki Ahlak Kuralları ya da iş yapma kuralları sorunlarıyla ilgili soru sormak için.

Endişenizi çevrimiçi olarak bildirin

Şüpheli yanlış davranışı ve Getinge Mesleki Ahlak Kuralları ile ilgili politika ihlallerini rapor etmek için.

Endişenizi telefonla bildirin

Şüpheli yanlış davranışı ve Getinge Mesleki Ahlak Kuralları ile ilgili politika ihlallerini telefonla rapor etmek için.