Bir Raporun Takibi Destekleyen Dokümanlar Bireysel Davranış Kuralları Kurumsal Davranış Tüzüğü SSS

Bir Rapor Yapma

Raporunuzu tamamladıktan sonra size "rapor anahtarı" adı verilen özgün bir kod verilecektir. Rapor anahtarınızı ve şifrenizi yazın ve güvenli bir yerde saklayın. 5-6 iş günü sonra, geri bildirim veya sorular için raporunuzu kontrol etmek için rapor anahtarınızı ve şifrenizi kullanın.

EthicsPoint 112 veya Acil Servis DEĞİLDİR.
Bu siteyi can ve malınıza derhal olacak bir tehdit sergileyen olayları rapor etmek için kullanmayın. Bu servis üzerinden gönderilen raporlar derhal bir cevap alamayabilir. Eğer bir acil durum desteğine ihtiyacınız varsa lütfen yerel yetkililerle iletişime geçiniz. Eğer bir ilaç yan etki reaksiyonu rapor etmek istiyorsanız, ülkenizdeki Daiichi Sankyo İlaç Güvenliği Yetkilisi ile iletişime geçiniz.

Bizim Sorumluluğumuz

Merhaba Sevgili Ziyaretçi,

Daiichi Sankyo, açık, dürüst iletişimin bir ayrıcalık değil beklenti olduğu bir ortama kendini adamıştır.

Raporlarınızı doğrudan yöneticiniz, İnsan Kaynakları veya Avrupa Uyum Departmanımıza vermenizi tavsiye ederiz:

Daiichi Sankyo Europe GmbH
Dikkat: Uyumluluk yönetim Departmanı
Zielstattstr. 48
81379 Munich
Almanya

ya da şu adrese e-posta gönderin: TBEU-Integrity-alert@daiichi-sankyo.eu

"Doğruluk Hattı" ile, Daiichi Sankyo, uyumlulukla ilgili ihlalleri, yerel kanunun izin verdiği yerlerde anonim bir şekilde bildirmek için, üçüncü şahıs servis sağlayıcı, EthicsPoint, tarafından sağlanan ilave bir raporlama mekanizması sunar.

Gönderilen tüm raporlar sıkı gizlilik içinde saklanır ve derhal Daiichi Sankyo Uyumluluk Takımındaki yetkililere iletilir.

Daha önceden gönderilen raporları her zaman takip edebilirsiniz.