SÄG IFRÅN. VI LYSSNAR.

Getinge har åtagit sig att främja en kultur där öppenhet, integritet och ansvarstagande råder. Vi förväntar oss och uppmuntrar alla anställda, leverantörer och andra affärspartner att rapportera misstänkta eller bevittnade brott mot lagar eller vår uppförandekod. Dina bekymmer kommer att tas på vederbörligt allvar och utredas ordentligt.

Som anställd ska du först rapportera problemet till din chef, en annan chef eller den lokala HR-avdelningen. Om du inte kan använda något av dessa alternativ, eller om du inte är anställd, tillhandahåller vi rapporteringskanalen ”SpeakUp”.

LÄS MER

Du kan göra en ”SpeakUp”-anmälan via telefon eller på denna webbplats. Vi får ta del av rapporten via en oberoende tredje part och din integritet kommer alltid att respekteras. Om du vill kan du förbli anonym, där lagen så medger. Vi ser dock gärna att du är öppen med din identitet eftersom det möjliggör en effektivare utredning. Getinge har en policy som förbjuder repressalier, vilket skyddar mot alla former av repressalier mot de som tar upp en ärlig oro för något i god tro, eller samarbetar med en företagsutredning.

Hjälplinjen är tillgänglig dygnet runt, sju dagar i veckan på ditt språk.

Se EthicsPoints sida med vanliga frågor för mer information.

Ställ en fråga

För att ställa en fråga om SpeakUp, Getinges uppförandekod eller problem med affärsetik.

Rapportera ett problem online

För att rapportera misstänkt olämpligt uppförande och brott mot Getinges uppförandekod och relaterade policyer.

Rapportera ett problem via telefon

För att rapportera misstänkt olämpligt uppförande och brott mot Getinges uppförandekod och relaterade policyer via telefon.