Dobrodošli na prijave za Liniju etike i usaglašenosti

Izjasni se!

Coca-Cola HBC zavisi od poverenja svojih kupaca i potrošača, kao i zajednica u kojima poslujemo. Svi imamo obavezu da svakodnevno zaslužujemo to poverenje. Naša kultura na radnom mestu i naš uspeh na tržištu uvek su se oslanjali na naše vrednosti. Na radnom mestu se jedni prema drugima ophodimo s poštovanjem i cenimo doprinos svakog člana našeg tima. Na tržištu se takmičimo snažno, ali se uvek ponašamo zakonito i etički. Ispunjavamo svoja obećanja i radimo ono što je ispravno, ne samo ono što je lako.

Menadžment Coca-Cola HBC podstiče sve zaposlene da izraze svoju zabrinutost, postave pitanja i prijave potencijalne probleme sa usklađenošću preko Reci! linije. Coca-Cola HBC će zaštititi od odmazde sve pojedince koje izraze brigu iskreno i sa dobrom namerom.

Početna Poruka od izvršnog Direktora Često postavljana pitanja Pravila ponašanja Politika protiv mita Ostale politike Politika zdravlja & dobrobiti Politika zdravlja i bezbednosti na radu Vodeći principi politike dobavljača Politika ljudskih prava Sanctions policy All Corporate Governance Policies
Dodatno