Dobrodošli na Liniji za etiko in skladnost

Govorite glasneje!

V podjetju Coca-Cola Hellenic se zanašamo na zaupanje, ki nam ga izkazujejo naše stranke in potrošniki. Naša zaveza je, da si vsakodnevno zaslužimo to zaupanje. Ugled podjetja je odvisen od našega odnosa, tako na delovnem mestu kot povsod, kjer zastopamo podjetje Coca-Cola Hellenic. Naše vrednote nas vodijo v to, da smo odprti, pravični in pošteni in da delujemo z integriteto. Naših obljub se držimo v vseh državah, kjer poslujemo in naredili bomo to, kar je prav in ne to, kar je preprosto.

Vodstvo podjetja Coca-Cola Hellenic podpira in spodbuja vse, da izpostavijo svoje probleme glede morebitnih problemov s skladnostjo. Podjetje ne dopušča, da se kdorkoli maščuje zaposlenim, ki so iskreno izpostavili probleme.

Domov Sporočilo Glavnega izvršnega direktorja Pogosta vprašanja Kodeks poslovnega ravnanja Protipodkupovalna politika Ostale politike Politika zdravja in dobrega počutja Politika varnosti in zdravja pri delu Temeljne smernice za dobavitelje Politika glede človekovih pravic Sanctions policy
Spremljanje stanja prijave