Angajamentul nostru

AGRICOVER este un grup cu valori solide privind responsabilitatea și integritatea. Codul nostru de conduită conține principii generale pentru desfășurarea activității la cele mai înalte standarde de etică.

AGRICOVER susține un mediu în care comunicările deschise, oneste sunt regulă și nu excepție. Dorim să vă simțiți confortabil să vă adresați superiorului sau conducerii, în situațiile în care considerați că s-au produs încălcări ale politicilor sau standardelor.

În cazul în care preferați să transmiteți un raport anonim, confidențial, vă încurajăm să utilizați acest canal de asistență, găzduit de un furnizor independent, EthicsPoint. Vă încurajăm să transmiteți rapoarte referitoare la încălcările menționate în Codul nostru de conduită, precum și să cereți îndrumări referitoare la politici și proceduri și să furnizați sugestii și cazuri pozitive.

Informațiile pe care le furnizați ne vor fi transmise de către EthicsPoint în regim complet confidențial și anonim, dacă optați astfel. Vă garantăm că observațiile dvs. vor fi luate în considerare.

Consultați Întrebări frecvente EthicsPoint pentru informații suplimentare.

Pentru a face un raport

Puteți utiliza oricare dintre următoarele două metode pentru a transmite un raport:

  • Selectați "Transmite un raport" din partea de sus a acestei pagini.
  • SAU

După ce vă finalizați raportul, vă va fi atribuit un cod unic numit "cheie de raport." Notați-vă cheia de raport și parola și păstrați-le într-un loc sigur. După 5-6 zile lucrătoare, utilizați cheia de raport și parola pentru a verifica starea raportului pentru feedback sau întrebări suplimentare.