Angajamentul nostru

Just Eat Takeaway.com se angajează să păstreze un mediu în care comunicările deschise și oneste reprezintă norma, nu excepția. Dorim să vă simțiți confortabil atunci când abordați supervizorul sau conducerea cu întrebări și motive de îngrijorare, inclusiv situațiile în care considerați că au avut loc încălcări ale standardelor sau politicilor noastre.

În cazurile în care preferați să trimiteți un raport anonim în condiții de confidențialitate, vom primi de la EthicsPoint în deplină confidențialitate și anonimitate informațiile pe care le furnizați. Vă asigurăm că părerile dvs. vor fi luate în considerare.

Politică noastră SpeakUp (English)

Dacă ați avut o problemă cu comanda dumneavoastră, ne pare rău să auzim acest lucru, dar aceasta nu este pagina web de care aveți nevoie. Ar trebui să luați legătura cu echipa locală de servicii pentru clienți, care vă poate ajuta cu rambursări, probleme de calitate, întârzieri sau articole lipsă.

Transmiterea unui raport

După finalizarea raportului, vi se va aloca un cod unic, denumit „codul raportului”. Notați codul raportului și parola și păstrați-le într-un loc sigur, deoarece NAVEX Global nu le poate recupera dacă le pierdeți. După 5-6 zile lucrătoare, utilizați codul raportului și parola pentru a verifica dacă există feedback sau întrebări privind raportul dumneavoastră.