Pentru a întocmi o Raportare

Notificarea privind Protecția Datelor

Sunt de acord cu prelucrarea datelor și a informațiilor mele cu caracter personal așa cum sunt descrise în Notificare privind Protecția Datelor.

Online

Prin telefon

După finalizarea raportării, vi se va atribui un cod unic denumit "cheie de raportare". Vă rugăm să vă notați cheia de raportare și parola și să le păstrați într-un loc sigur. După câteva zile lucrătoare, utilizați cheia de raportare și parola pentru a vă verifica raportarea în eventualitatea unui feedback sau a unor întrebări.

Raben Group este o societate cu principii puternice în ceea ce privește încrederea și responsabilitatea. Ne pasă de aspectele etice ale tuturor relațiilor din întregul lanț de valori prin intermediul Codului de Etică, valabil atât pentru angajații noștri, cât și pentru furnizorii noștri de servicii. Codul nostru de Etică conține linii directoare generale pentru desfășurarea activității la cele mai înalte standarde de etică.

Raben Group este dedicată unui mediu în care comunicarea deschisă și onestă reprezintă regula, nu excepția. Angajații și partenerii sunt capabili să-și exprime preocupările într-o manieră responsabilă și eficientă atunci când descoperă informații despre care cred că indică o neglijență profesională gravă.

În situațiile în care preferați să depuneți o raportare în mod confidențial, sunteți invitați să utilizați această linie de asistență telefonică, găzduită de un furnizor terț de linii de asistență telefonice, EthicsPoint. Aveți posibilitatea de a transmite raportări referitoare la încălcările enunțate în Codul nostru de Etică și în Politica noastră de Conformitate, precum și de a solicita îndrumări referitoare la politici și proceduri și de a oferi sugestii și feedback.

Cea mai bună modalitate de a vă exprima interesul este să o faceți în mod deschis. Transparența ne ușurează abordarea problemei, aflarea modului de investigare a problemei, înțelegerea oricăror motive și obținerea mai multor informații. Informațiile furnizate de dumneavoastră ni se vor transmite în mod confidențial de către EthicsPoint și, în cazul în care vă oferiți numele, acesta nu va fi dezvăluit fără consimțământul dumneavoastră. Dacă doriți, puteți ridica o problemă în mod anonim.

Timpul este deosebit de important, prin urmare, ar trebui să oferiți informații cu privire la motivele dumneavoastră de îngrijorare în cel mai scurt timp, în loc să așteptați colectarea dovezilor. Pe de altă parte, elementele de probă în sprijinul afirmațiilor sunt foarte utile.

Vă garantăm cӑ observațiile dumneavoastră vor fi luate în considerare. Veți fi ținut la curent cu privire la progresul și rezultatul investigației, în limitele impuse de menținerea confidențialității sau de respectarea restricțiilor legale în general.

A se vedea Întrebări frecvente EthicsPoint pentru mai multe informații.