Angajamentul nostru

Pentru a întocmi o Raportare

Notificarea privind Protecția Datelor

Sunt de acord cu prelucrarea datelor și a informațiilor mele cu caracter personal așa cum sunt descrise în Notificare privind Protecția Datelor.

Online

Prin telefon

După finalizarea raportării, vi se va atribui un cod unic denumit "cheie de raportare". Vă rugăm să vă notați cheia de raportare și parola și să le păstrați într-un loc sigur. După câteva zile lucrătoare, utilizați cheia de raportare și parola pentru a vă verifica raportarea în eventualitatea unui feedback sau a unor întrebări.

Notificarea privind Protecția Datelor

1. General

Linia Verde de Whistleblowing a Grupului Raben este pusă la dispoziție de Raben Management Services Sp. Z o.o. cu sediul în Robakowo, Polonia. Pagina web și linia verde prin care puteți raporta un incident, precum și baza de date în care datele cu caracter personal și informațiile pe care le raportați sunt stocate în Marea Britanie, avand si o platforma de back-up in Olanda.

Datele personale și informațiile pe care le raportați sunt prelucrate de NAVEX cu sediul în Dublin, Irlanda.

Linia Verde de Whistleblowing a Grupului Raben reprezintă o pagină web și o linie telefonică pusă la dispoziție de Grupul Raben angajaților, furnizorilor, clienților și partenerilor săi de afaceri pentru a raporta comportamentul necorespunzător al angajaților, furnizorilor, clienților și partenerilor de afaceri ai Grupului Raben.

2. Utilizarea liniei verzi

Utilizarea Liniei Verzi de Whistleblowing a Grupului Raben și furnizarea datelor dumneavoastră personale este voluntară. Rețineți, totuși, că putem primi și procesa rapoarte, cu condiția să confirmați că ați citit și ați luat notă de această notificare privind protecția datelor și că v-ați dat acordul pentru prelucrarea rapoartelor, așa cum este descris aici. Prin urmare, vă rugăm să vă dati acordul prin bifarea casutei „Sunt de acord (...)”. Dacă nu sunteți de acord cu procesarea rapoartelor, în special cu datele personale descrise aici, sistemul nu vă va permite să trimiteți un raport. În acest caz, puteți contacta Agentul dumneavoastră de conformitate. Rețineți că informațiile pe care le furnizați despre dumneavoastră, precum și despre angajații, furnizorii, clienții și partenerii de afaceri ai Grupului Raben sau orice aspect legat de grupul Raben pot avea ca rezultat decizii care afectează angajații Grupului Raben și alți terți implicați în incidentul respectiv.

Prin urmare, vă solicităm să furnizați numai informații care, din câte știți, sunt exacte și complete. Reclamațiile făcute după cunoștințele dumneavoastră și care nu au fost făcute intenționat sau prin neglijență gravă, în mod greșit, nu vă vor expune la niciuna din consecințele inițiate de grupul Raben. Se garantează că informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi tratate confidențial. Vă încurajăm cu tărie să vă identificați. Multe investigații pot fi finalizate mai rapid și mai eficient atunci când persoana care raportează este identificată deoarece permite investigatorului Raben să vorbească direct cu acea persoană.

3. Ce date și informații personale vor fi colectate și procesate?

Dacă raportați un incident la Linia Verde de Whistleblowing a Grupului Raben, colectăm următoarele date și informații personale:

  • Numele și datele dumneavoastră de contact și dacă sunteți angajat de Grupul Raben,
  • numele și alte date personale ale persoanelor pe care le-ați menționat în raport dacă furnizați astfel de informații (de exemplu, descrierea funcțiilor, detalii de contact),
  • descrierea abaterii, precum și o descriere a circumstanțelor incidentului, inclusiv data și locul incidentului, compania afectată de Grupul Raben și dacă conducerea are cunoștință despre incident și dacă doriți să înregistrați raportul anonim.

4. Cine este operatorul de date personale?

Operatorul datelor dumneavoastră personale este Raben Management Services Spółka z o.o. cu sediul în Robakowo, Polonia.

5. Cum se poate contacta responsabilul cu protecția datelor?

Am numit un responsabil cu protecția datelor pe care îl/o puteți contacta în cazuri de protecție a datelor. Detaliile de contact ale responsabilului nostru cu protecția datelor pot fi găsite pe pagina web: https://polska.raben-group.com/nasza-odpowiedzialnosc/bezpieczenstwo-informacji/.

6. Care este motivul și temeiul juridic al procesării datelor dumneavoastre personale?

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate pentru a vă contacta, pentru a analiza raportul dumneavoastră, pentru efectuarea unui audit și luarea măsurilor necesare pentru procesarea raportului dumneavoastră.

Vă procesăm datele personale pe baza consimțământului dumneavoastră (articolul 6 paragraful 1 litera a) din GDPR.

7. Cât timp vor fi procesate datele dumneavoastră personale?

Datele personale vor fi procesate până când cazul este închis și problema va fi rezolvată, nu mai mult decât până la retragerea consimțământului. Acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi retras în orice moment. Este posibil să stocăm datele dumneavoastră personale în scopul determinării, investigării sau apărării împotriva pretențiilor legate de procesul de whistleblowing cu privire la o perioadă de expirare.

8. Cine poate accesa datele dumneavoastră personale?

Toate datele și informațiile personale pe care ni le raportați vor fi stocate în baza de date găzduită și operată de NAVEX. Grupul Raben va evalua informațiile furnizate, va efectua primele investigații preliminare, dacă este cazul, și va putea iniția investigații suplimentare prin Departamentul de Audit Intern al Grupului Raben sau alte departamente. În scopul prelucrării raportului dumneavoastră, datele și informațiile personale pot fi accesate, prelucrate și utilizate de personalul relevant al companiilor din Grupul Raben, inclusiv departamentul de resurse umane, audit, juridic, securitate sau management, consilieri externi (ex. Consilieri juridici) sau de către personalul tehnic al NAVEX.

Datele și informațiile personale pot fi, de asemenea, divulgate poliției și/sau altor autorități care se ocupă cu aplicarea legii sau autorităților competente.

9. Care sunt drepturile dumneavoastră?

Aveți dreptul:

    1) să solicitați acces la datele dumneavoastră personale

    2) să solicitați rectificarea sau ștergerea datelor dumneavoastră personale

    3) să obțineți de la operator restricția de prelucrare

    4) să vă opuneți procesării

    5) să depuneți o plângere la Biroul de protecție a datelor personale din Polonia