Bine ati venit la sectiunea Raportare privind Etica si Conformitatea

Vorbeste!

Coca-Cola HBC se bazează pe încrederea clienților și consumatorilor produselor companiei și a comunităților în care activăm. Cu toții avem obligația de a câștiga această încredere în fiecare zi. Cultura noastră la locul de muncă și succesul nostru pe piață s-au bazat întotdeauna pe valorile noastre. La locul de muncă, ne tratăm reciproc cu respect și apreciem contribuțiile fiecărui membru al echipei noastre. Pe piață concurăm viguros, dar respectăm întotdeauna legea și principiile etice. Ne respectăm promisiunile și facem ce este corect, nu doar ce este ușor.

Conducerea Coca-Cola HBC îi încurajează pe toți să Vorbească! și sa puna întrebări sau sa rifice îngrijorări cu privire la potențiale probleme de conformitate. Coca-Cola HBC va proteja împotriva represaliilor orice persoană care își exprimă îngrijorarea în mod onest și cu bună credință.

Acasa Mesaj de la CEO FAQs Codul de Conduita in Afaceri Politica anti-mita Alte politici Politica de sanatate si siguranta Politica de sanatate si securitate in munca Politica privind principiile directoare pentru furnizori Politica referitoare la drepturile omului Sanctions policy All Corporate Governance Policies
Urmareste: