Acasă Întrebări frecvente

Linia de alertare Ferring

În mediul actual de afaceri de la nivel mondial, o companie are doar un singur avantaj real în faţa concurenței: oamenii săi. Oamenii asigură caracterul intrinsec al Ferring. Oamenii sunt cei care stau la baza vânzărilor, care dezvoltă produse, care ne reprezintă compania şi ne protejează valorile de integritate şi respect faţă de persoanele care se abat de la acestea.

De aceea, vocea dumneavoastră este foarte importantă în compania noastră. Ne bazăm pe dumneavoastră să ne ajutaţi, vorbind deschis de fiecare dată când o situaţie ameninţă valorile noastre şi reputaţia noastră. Suntem mândri de politica “porţilor deschise” şi puteţi utiliza canalele obişnuite de management pentru a vă exprima liber mulţumită acestei politici.

Cu toate acestea, uneori, canalele obişnuite nu funcţionează şi acesta este momentul în care intră în funcţiune Linia de alertă Ferring. Atunci când vă decideţi să transmiteţi un raport, ne oferiţi informaţiile necesare pentru a remedia situaţia respectivă. Astfel de situaţii se pot referi la următoarele:

  • Aspecte legate de etică şi conformitate, precum raportarea financiară, folosirea neloială a informaţiilor interne sau reglementările antitrust
  • Relaţiile cu angajaţii şi resursele umane care pot fi percepute drept o încălcare a filosofiei Ferring, ca de exemplu, hărţuirea, discriminarea, abuzul legat de planificarea/programul de lucru sau acţiunile disciplinare
  • Prevenirea pierderilor şi protecţia activelor, ca de exemplu, ameninţările şi violenţa, abuzul de alcool/droguri, fraudă ce afectează compensaţiile angajaţilor sau furt intern
  • Siguranţa şi sănătatea mediului, ca de exemplu încălcările OSHA, eliminarea deşeurilor periculoase sau intervenţia asupra produselor
Când este vorba despre oricare dintre aceste probleme, tăcerea nu ne este de niciun ajutor. Ne afectează negativ.

Atunci când transmiteţi un raport, vă rugăm să stabiliţi dacă, pentru soluţionarea problemei dumneavoastră, canalele obişnuite nu pot reprezenta o modalitate mai directă şi mai eficientă conform politicii noastre a “uşilor deschise”.

Selectaţi una dintre opţiunile din meniul din partea dreaptă pentru a transmite un raport, pentru a adresa o întrebare sau urmări un raport care a fost deja trimis. În ceea ce priveşte documentele justificative şi filosofia Ferring, le puteţi găsi în secţiunea documentelor justificative de mai sus. Puteţi fi sigur că nu veţi fi supus unor acte de răzbunare sau nu veţi fi pedepsit pentru raportarea motivelor de îngrijorare cu bună credinţă.

EthicsPoint NU este un serviciu de urgenţă:

Nu utilizaţi acest site pentru a raporta evenimente care reprezintă o ameninţare iminentă asupra vieţii sau asupra proprietăţii. Este posibil ca rapoartele înaintate prin acest serviciu să nu primească un răspuns imediat. Dacă aveţi nevoie de ajutor de urgenţă, vă rugăm să contactaţi autorităţile locale.