Vårt engasjement

Just Eat Takeaway.com forplikter seg til å fremme et miljø der åpen, ærlig kommunikasjon er regelen, ikke unntaket. Vi vil at du skal føle deg komfortabel med å nærme deg din overordnede eller ledelsen med spørsmål og saker som inkluderer det du mener kan være brudd på retningslinjer eller standarder.

I situasjoner der du foretrekker å levere inn en anonym rapport i fortrolighet, blir informasjonen du angir sendt til oss av EthicsPoint på et fullstendig fortrolig og anonymt grunnlag. Vi garanterer deg at kommentarene dine vil bli hørt.

Vår SpeakUp-policy (English)

Hvis du har hatt problemer med bestillingen din, så er det trist å høre - men, dette er ikke nettsiden du trenger. Du bør ta kontakt med ditt lokale kundeserviceteam, som kan hjelpe deg med refusjon, kvalitetsproblemer, forsinkelser eller manglende varer.

Slik rapporterer du

Etter at du har fullført rapporten din, vil du bli tildelt en unik kode som kalles en «rapportnøkkel». Skriv ned rapportnøkkelen og passordet og oppbevar dem på et trygt sted, ettersom NAVEX Global ikke kan finne dem igjen for deg skulle du miste dem. Etter 5-6 virkedager kan du bruke rapportnøkkelen og passordet for å sjekke rapporten for tilbakemeldinger eller spørsmål.