We luisteren naar u. Neem een besluit en handel nu.

Startproces Vervolgproces

Welkom bij het Meldingskanaal voor ethiek.

Via dit kanaal kunt u vertrouwelijk en desgewenst anoniem financiƫle en boekhoudkundige onregelmatigheden, mogelijke schendingen van de Gedragscode of acties die niet in overeenstemming zijn met interne of externe voorschriften melden. Er worden geen represailles genomen voor het melden van dergelijke schendingen via het Meldingskanaal voor ethiek en er zijn andere garanties en rechten van de melder van toepassing die zijn opgenomen in het beleid voor dit kanaal.

Ethiek, transparantie en integriteit zijn fundamentele principes waarvoor het partnerschap tussen de Stellantis Financial Services Europe Group (SFSE) en de Santander Consumer Finance Group (SCF) zich sterk inzet. Daarom moeten de werknemers van de joint venture-bedrijven altijd eerlijk en verantwoordelijk handelen en te allen tijde op ethische en professionele wijze voldoen aan interne en externe voorschriften.

Als u zich bewust bent geworden van een situatie of van gedrag dat in strijd is met de wettelijke of interne voorschriften of onze Gedragscode, meld dit dan via het Meldingskanaal voor ethiek, zodat we onze manier van werken kunnen blijven verbeteren.

U kunt u ook een persoonlijk gesprek met een manager van het Meldingskanaal voor ethiek aanvragen als dat uw voorkeur heeft.

Het partnerschap tussen SFSE en SCF bevordert actief de melding van onregelmatigheden.

Het Meldingskanaal voor ethiek is het voorkeurskanaal voor het melden van uitermate ernstig gedrag, zoals gedrag dat een ernstige of zeer ernstige strafrechtelijke of bestuursrechtelijke overtreding of schending van wetgeving van de Europese Unie inhoudt. Dergelijk gedrag kan ook worden gemeld via het externe kanaal dat door de onafhankelijke autoriteit ter bescherming van de melders in elk land moet worden ingesteld, en via de externe kanalen die door andere instanties mogelijk worden gemaakt. Deze zijn louter ter illustratie in het beleid inzake het Meldingskanaal voor ethiek opgenomen.