Vertrouwelijke Speak-Up Line van Zespri
Meld een probleem of onregelmatigheid met betrekking tot niet-naleving

Onze toewijding

Zespri is een organisatie met sterke waarden op het gebied van verantwoordelijkheid en integriteit. De rol van behoeder maakt integrerend deel uit van onze waarden. Ons engagement en onze verwachtingen inzake ethisch en wettelijk zakendoen zijn schriftelijk vastgelegd in onze standaarden en onze beleidsdocumenten.

We streven naar een omgeving waarin open en eerlijke communicatie wordt aangemoedigd.

Heb alstublieft de moed iets te zeggen als u weet of vermoedt dat de wet- en regelgeving geschonden is in verband met de activiteiten van Zespri of dat onze beleidslijnen of standaarden geschonden werden.

Als u liever een melding doet in vertrouwen, wordt u aangemoedigd gebruik te maken van dit veilig communicatiekanaal, dat wordt beheerd door de onafhankelijke hotlineprovider EthicsPoint. Het Speak Up-kanaal is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar online, via mobiele toegang en in vele rechtsgebieden ook telefonisch. U kunt er terecht in verscheidene talen. Via deze dienst kunnen werknemers en derden ons op de hoogte brengen van vermoedelijke schendingen begaan door:

  • medewerkers van Zespri in verband met hun werk;
  • leveranciers en zakenpartners in de toeleveringsketen.

Het is ook mogelijk anoniem melding te doen.

De informatie die u verstrekt, zal volledig vertrouwelijk en anoniem door EthicsPoint aan ons bezorgd worden als u daarvoor kiest. Wij garanderen dat uw melding gehoor zal krijgen. Ons engagement tegen vergelding is opgenomen in onze BELEIDSLIJNEN.

Raadpleeg de Veelgestelde vragen over EthicsPoint voor meer informatie.

Een melding doen

U kunt op een van de volgende twee manieren een melding doen:

Nadat u de melding hebt gedaan, ontvangt u een unieke code die wordt aangeduid als ‘meldingscode’ (report key). Noteer deze meldingscode en het wachtwoord en bewaar deze op een veilige plaats. Gebruik na 5 tot 6 werkdagen uw meldingscode en wachtwoord om uw melding op feedback of vragen te controleren.

Vind wereldwijde mobiele toegang

Meld niet-nalevingsproblemen via mobiele apparaten