Iesniegt ziņojumu

Datu aizsardzības paziņojums

Es piekrītu manu personas datu un informācijas apstrādei, kā aprakstīts datu aizsardzības paziņojumā.

Tiešsaistē

Pa tālruni

Pēc ziņojuma pabeigšanas Jums tiks piešķirts unikāls kods, kas tiek dēvēts par „ziņojuma atslēgu”. Pierakstiet savu ziņojuma atslēgu un paroli un uzglabājiet tos drošā vietā. Pēc dažām darba dienām izmantojiet savu ziņojuma atslēgu un paroli, lai apskatītu atsauksmes vai jautājumus saistībā ar Jūsu ziņojumu.

„Raben Group” ir uzņēmums ar izteiktām uzticamības un atbildības vērtībām. Mums rūp visu vērtības ķēdes attiecību ētiskie aspekti saskaņā ar ētikas kodeksu, kas pieejams mūsu darbiniekiem un pakalpojumu sniedzējiem. Mūsu ētikas kodekss ietver vispārīgas vadlīnijas uzņēmējdarbības īstenošanai, ievērojot augstākos ētikas standartus.

„Raben Group” ir apņēmies nodrošināt vidi, kur atklāta, godīga saziņa tiek sagaidīta, nevis tā ir izņēmums. Atklājot informāciju, kas, pēc darbinieku un partneru domām, liecina par nopietniem pārkāpumiem, viņi var izteikt savas bažas atbildīgā un efektīvā veidā.

Situācijās, kad Jūs labprātāk iesniegtu ziņojumu konfidenciāli, Jūs varat izmantot šo palīdzības tālruni, ko nodrošina trešās puses pakalpojuma sniedzējs „EthicsPoint”. Jūs varat iesniegt ziņojumus par pārkāpumiem, kas norādīti mūsu ētikas kodeksā un atbilstības politikā, lūgt palīdzību saistībā ar pamatnostādnēm un procedūru, kā arī sniegt ieteikumus un atsauksmes.

Labākais veids, kā izteikt bažas, ir darīt to atklāti. Atklātība palīdz mums vieglāk atrisināt jautājumu, izlemt, kā to izmeklēt, izprast motīvus un iegūt vairāk informācijas. „EthicsPoint” mums konfidenciāli nosūtīs Jūsu sniegto informāciju, un, ja norādīsiet savu vārdu, tas netiks atklāts bez Jūsu piekrišanas. Ja vēlaties, Jūs varat izteikt savas bažas anonīmi.

Vislielākā nozīme ir laikam, tāpēc Jums par savām bažām vajadzētu informēt pēc iespējas drīzāk, nevis gaidīt, lai apkopotu pierādījumus. Tomēr pierādījumi apgalvojumiem ir ļoti noderīgi.

Mēs garantējam, ka uzklausīsim Jūsu komentārus. Jūs tiksiet informēts par izmeklēšanas virzību un rezultātiem, ievērojot konfidencialitātes saglabāšanas ierobežojumus vai vispārīgos tiesiskos ierobežojumus.

Lai iegūtu vairāk informācijas, sk. „EthicsPoint” visbiežāk uzdotie jautājumi.