Sveiki atvykę į etikos ir atitikties pranešimo liniją

Kalbėkite!

„Coca-Cola HBC“ priklauso nuo savo klientų ir vartotojų bei bendruomenių, kuriose veikiame, pasitikėjimo. Visi esame įsipareigoję tą pasitikėjimą užsitarnauti kasdien. Mūsų darbo kultūra ir sėkmė rinkoje visada priklausė nuo mūsų vertybių. Darbovietėje mes elgiamės pagarbiai ir vertiname kiekvieno mūsų komandos nario indėlį. Rinkoje mes aktyviai konkuruojame, tačiau visada elgiamės teisėtai ir etiškai. Mes gerbiame savo pažadus ir darome ne tai, kas lengva, o tai, kas teisinga.

„Coca-Cola HBC“ vadovybė skatina visus naudotis „Speak Up!“ ir užduoti klausimus ar reikšti susirūpinimą dėl potencialaus neatitikimo mūsų politikoms. „Coca-Cola HBC“ apsaugos nuo galimo keršto kiekvieną, kuris sąžiningai praneš apie galimus pažeidimus.

Pradžia Pranešimas iš generalinio direktoriaus DUK Elgesio kodeksas Kovos su kyšininkavimu politika Kitos politikos nuostatos Sveikatos ir gerovės politika Sveikatos ir saugumo darbe politika Tiekėjų rekomendacinių principų politika Žmogaus teisių politika Sanctions policy All Corporate Governance Policies
Stebėjimas