Code of Conduct Helpline

A Code of Conduct Helpline a Toyota Material Handling Europe Group ("TMHE") európai működésével kapcsolatos aggályok és problémák kezelésére jött létre. A Toyota Industries Corporation Group ("TICO") más tevékenységeit érintő kérdéseket vagy problémákat a TICO megfelelő munkatársaihoz kell intézni.

Kötelezettségvállalásunk

A TICO-hoz tartozó vállalatok alkalmazottaiként mindig tisztességesen kell viselkednünk, és be kell tartanunk - és biztosítanunk kell, hogy vállalataink betartsák - az összes vonatkozó törvényt és rendeletet.

Ezt az elkötelezettséget szem előtt tartva a TMHE Igazgatósága a TICO-val együttműködve kidolgozott egy Code of Conduct dokumentumot , amely világosan felvázolja és meghatározza azt az etikus magatartást, amelyet minden alkalmazottól elvárunk.

Elkötelezettek vagyunk egy olyan környezet iránt, ahol a nyílt, őszinte kommunikáció az elvárás, nem pedig a kivétel. Biztosítjuk az egyéneket, hogy a tényleges vagy nyilvánvaló szabályszegéseket abban a tudatban jelenthetik és jelenthetik, hogy semmilyen megtorlást vagy megtorlást nem tűrünk el.

Azokban az esetekben, amikor Ön névtelenül, bizalmasan szeretne bejelentést tenni, javasoljuk, hogy használja ezt a segélyvonalat, amelyet egy harmadik fél, az EthicsPoint segélyvonal-szolgáltató üzemeltet. Az Andon rendszerhez hasonlóan, amely a Toyota termelési rendszer részét képező Jidoka minőségellenőrzési módszer egyik fő eleme, a segélyvonal lehetőséget, sőt, felhatalmazást ad arra, hogy jogsértés észlelésekor segítséget kérjen.

A Code of Conduct Helpline használata nem kötelező, és a bejelentés névtelenül is megtehető, bár a személy azonosítása előnyösebb, hogy jobban meg tudjuk védeni az érintettet a megtorlástól, és ki tudjuk vizsgálni az ügyet.

A riasztásokat naplózzuk, hogy a Compliance rendszerünk folyamatos fejlesztésének részeként tanulmányozhatók legyenek.

Arra ösztönözzük Önt, hogy a Code of Conduct , foglalt jogsértésekkel kapcsolatos jelentéseket nyújtson be, valamint kérjen útmutatást az irányelvekkel és eljárásokkal kapcsolatban, továbbá nyújtson be pozitív javaslatokat és történeteket.

Az Ön által megadott információkat az EthicsPoint teljesen bizalmasan és névtelenül küldi el nekünk, ha Ön úgy dönt. Garantáljuk, hogy észrevételei meghallgatásra találnak.

További információért lásd a Ethicspoint FAQs .

Jelentés készítés

A jelentés benyújtásához a következő két módszer valamelyikét használhatja:

Online

Telefonon

Miután elkészítette jelentését, egy egyedi kódot kap, amelyet "Jelentési kód"-nak neveznek. Írja le a Jelentés kódját és a jelszót, majd tartsa egy biztonságos helyen. 5-6 munkanap elteltével, a Jelentés kódjának és jelszavának segítségével ellenőrizheti a jelentésének állapotát, visszajelzéseket vagy kérdéseket.