Üdvözöljük az Etikai és Megfelelési Bejelentési rendszerben

Emelje fel a hangját!

A Coca-Cola HBC sikere a vevőpartnereink, a fogyasztók és a környezetünkben élő közösségek belénk vetett bizalmán alapszik. Kötelességünk tehát minden egyes nap megdolgozni ezért a bizalomért. Alapvető vállalati értékeink mindig is komoly befolyással bírtak vállalati kultúránkra és az üzleti életben elért sikereinkre. A munkahelyünkön tiszteljük egymást és elismerjük a csapatunk minden egyes tagjának közreműködését. A piacon elszántan, ugyanakkor törvényesen és tisztességesen versengünk. Betartjuk az ígéreteinket és mindig a helyes utat választjuk a könnyebb helyett.

Vállalatunk vezetősége téged is arra bíztat, hogy emeld fel a hangod! Kérdezz, vagy jelezd aggodalmadat, ha lehetséges szabályszegést tapasztalsz. Az őszinte, jóhiszemű bejelentések nem járhatnak negatív következményekkel a bejelentést tévőre nézve.

Főoldal Az Ügyvezető Igazgató Üzenete Gyakran ismétlődő kérdések Üzletszabályzat Korrupció ellenes szabályzat Egyéb szabályzatok Egészségügyi és szabadidő szabályzat Munka- és Egészségvédelmi szabályzat Beszállítói irányelvek szabályzata Emberi jogok szabályzata Sanctions policy All Corporate Governance Policies
Nyomonkövetés