Üdvözöljük az Etikai és Megfelelési Bejelentési rendszerben

Emelje fel a hangját!

A Coca-Cola Hellenic-nél vevőink és fogyasztóink belénk fektetett bizalmától függünk. Mindannyiunk kötelessége ezért a bizalomért dolgozni nap mint nap. A cégünk hírneve a mi viselkedésünkre épül, amit a munkahelyen és akkor tanúsítunk, amikor a Coca-Cola Hellenic-et képviseljük. Az értékeink megkövetelik tőlünk, hogy nyíltak, tisztességesek, becsületesek és feddhetetlenek legyünk. Mindenhol, ahol működtetjük a vállalatunkat, betartjuk az ígéreteinket és azt tesszük, ami helyes, nem pedig azt, ami csak könnyű.

A Coca-Cola Hellenic vezetése támogat és ösztönöz mindenkit, hogy vesse fel az esetleges üzletszabályzat megszegésével kapcsolatos aggályait. Cégünk nem tűri el, hogy megtorlás érje azokat, akik őszintén hangot adnak aggályaiknak.

Főoldal Az Ügyvezető Igazgató Üzenete Gyakran ismétlődő kérdések Üzletszabályzat Korrupció ellenes szabályzat Egyéb szabályzatok Egészségügyi és szabadidő szabályzat Munka- és Egészségvédelmi szabályzat Beszállítói irányelvek szabályzata Emberi jogok szabályzata Sanctions policy
Nyomonkövetés