Securitas AB

Figyelem! Ezt a weblapot az EthicsPoint biztonságos szerverei kezelik, és nem képezi részét a Securitas AB webhelyének vagy intranetének.

Az elnök és a vezérigazgató
nyilatkozata

Magnus AhlqvistA Securitas üzleti tevékenysége a bizalomra épül.

Ha bejelentést tesz a feltehetően nem tisztességes cselekményekről, segít megvédeni az alapértékeinket, és ezzel együtt magát a Securitas márkanevet és mindenkit, aki a cég munkájában érintett, legyen az alkalmazott, részvényes vagy ügyfél. Nem csak a feletteséhez, vezetőjéhez, helyi HR-képviselőjéhez, illetve a helyi vagy a részlegéhez tartozó jogi osztályhoz fordulhat bejelentéseivel, hanem non-stop üzemelő vonalunkat is hívhatja.

A Securitas hitvallása, hogy csak felelősen lehet jól működtetni a vállalatot.

Magnus Ahlqvist
A Securitas AB elnöke és vezérigazgatója

A Securitas értékei és etikai irányelvei:

To access the Securitas Integrity Reporting Policy: click here.

A bejelentővonal telefonszáma: kattintson ide.

Gyakori kérdések

  • Milyen cselekményeket jelenthetek be?

    Attól függ, milyen országban történt. Amikor belép a rendszerbe, az elérhető lehetőségek mutatják, miről tehet bejelentést. Ez országonként változhat.

  • Biztosítja-e a vállalat a névtelenséget?

    Az országok többségében lehet névtelenül bejelentést tenni, de szeretnénk arra biztatni, hogy adja meg a nevét. A vizsgálatot gyorsabban és hatékonyabban tudjuk elvégezni, ha közvetlenül kommunikálhatunk Önnel.

  • Hogyan kapok visszajelzést a bejelentésemről?

    Amikor bejelentést tesz a Securitas Integrity Line-on keresztül, kap egy egyedi felhasználónevet, illetve megkérjük, hogy válasszon egy jelszót. A felhasználónév és jelszó segítségével bármikor beléphet a rendszerbe, és ellenőrizheti az ügy előrehaladását. 3-5 napon belül visszaigazolást kap arról, hogy a bejelentését megkaptuk. Minden ügyet kivizsgálunk, és szükség szerint visszajelzést küldünk.

További gyakori kérdések...

Bejelentés az interneten:

Kattintson ide a visszalépéshez

Bejelentés tétele:

Bejelentéskulcs:
Jelszó:
 

Kattintson ide a visszalépéshez

Bejelentés megtétele telefonon:

Kattintson ide a visszalépéshez

További bejelentési módok.

Ha bejelentést szeretne tenni, javasoljuk, hogy a feletteséhez, vezetőjéhez, helyi HR-képviselőjéhez, illetve a helyi vagy a részlegéhez tartozó jogi osztályhoz forduljon.

Postacím: Group CSR Officer
Securitas AB
P.O. Box 12307
S-102 28 Stockholm
Svédország
E-mail: integrity@securitas.com

Kattintson ide a visszalépéshez

Alapértékeink megóvása Önnél kezdődik

A Securitas célja, hogy védje az otthonokat, a munkahelyeket és a közösségeket. Tevékenységünket három alapérték határozza meg: Becsület, Éberség és Segítőkészség.

Büszkék vagyunk munkatársainkra, és tudnia kell, hogy szavát fontosnak tartjuk. Önre is számítunk, hogy felemeli szavát, ha olyan helyzetet lát, amely alapvető értékeinket és etikus működésünket, illetve a jó hírünket veszélyezteti. Bejelentéseivel rendelkezésünkre bocsátja a helyzet orvoslásához szükséges információkat. Ez az oka annak, hogy elkészítettünk egy bejelentési rendszert alkalmazottaink számára.

A webhely a nap 24 órájában, a hét minden napján rendelkezésre áll, és célja nem a vezetőség felelősségének kiváltása, hanem annak kiegészítése. Arra biztatjuk, hogy az ügyekkel a feletteséhez, vezetőjéhez, helyi HR-képviselőjéhez, illetve a helyi vagy a részlegéhez tartozó jogi osztályhoz forduljon. Ezzel a lehetőséggel csak egy további alternatívát kívánunk nyújtani az ügyek bejelentésére.

Válasszon a fenti lehetőségek közül, hogy új bejelentést kíván tenni, vagy egy, már korábban beküldött bejelentést kíván kiegészíteni.

A Securitas mindenfajta retorziót tilt a jóhiszeműen bejelentést tevő alkalmazottakkal szemben.

3-5 napon belül visszaigazolást kap arról, hogy a bejelentését megkaptuk. Minden ügyet kivizsgálunk, és szükség szerint visszajelzést küldünk.