Dobrodošli u Sustav za osiguranje etičkoga postupanja i sukladnosti

Prijavite vašu sumnju!

Coca-Cola HBC ovisi o povjerenju svojih kupaca i potrošača, kao i o zajednicama u kojima poslujemo, a mi smo dužni to povjerenje jačati svaki dan. Naša korporativna kultura i naš tržišni uspjeh uvijek su se oslanjali na naše vrijednosti. Na radnom mjestu se prema drugima odnosimo s poštovanjem i cijenimo doprinos svakog člana našeg tima. Snažno se natječemo na tržištu, ali uvijek smo legalni i etični. Držimo svoja obećanja i činimo ono što je ispravno, a ne samo ono što je lako.

Uprava Coca-Cole HBC potiče sve da govore s povjerenjem! i postavljati pitanja ili izražavati zabrinutost u vezi s potencijalnim problemima usklađenosti. Coca-Cola HBC zaštitit će od odmazde svakog pojedinca koji iskreno i u dobroj vjeri izrazi zabrinutost.

Početna stranica Poruka glavnoga direktora Česta pitanja Kodeks poslovnoga ponašanja Protukorupcijska politika Druge politike Politika prema zdravlju i tjelesnoj spremi Politika zaštite zdravlja i sigurnosti na radu Smjernice za dobavljače Politika ljudskih prava Sanctions policy All Corporate Governance Policies
Provjera statusa prijave
UPOZORENJE! Ova internet stranica je udomaćena na EthicsPoint-ovim sigurnim serverima i nije dio CCB Management Services GmbH internet stranice ili privatne mreže.