ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ιστοσελίδα αυτή φιλοξενείται στους ασφαλείς σέρβερ της EthicsPoint και δεν αποτελεί μέρος της Eldorado Gold Corporation ιστοσελίδας ή του εσωτερικού δικτύου της.

Για να κάνετε μια αναφορά

  • Επιλέξτε το σύνδεσμο «Σύνταξη αναφοράς» στο επάνω μέρος αυτής της ιστοσελίδας.

Οδηγίες για διεθνείς κλήσεις χωρίς χρέωση

Όταν συμπληρώσετε την αναφορά σας θα σας δοθεί ένας αποκλειστικός κωδικός που λέγεται «κλειδί αναφοράς». Γράψτε κάπου αυτό το κλειδί αναφοράς και τον κωδικό σας πρόσβασης και φυλάξτε τους σε ασφαλές μέρος. Μετά από 5-6 εργάσιμες ημέρες, χρησιμοποιήστε το κλειδί αναφοράς και τον κωδικό σας πρόσβασης για να ελέγξετε την αναφορά σας για ανταπόκριση ή για ερωτήσεις.

Η ETHICSPOINT ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.
Μη χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα αυτή για να αναφέρετε περιστατικά που αντιπροσωπεύουν μια άμεση απειλή κατά της ζωής ή της περιουσίας. Οι εκθέσεις που υποβάλλονται μέσω της υπηρεσίας αυτής μπορεί να μην πάρουν άμεση απάντηση. Αν σας χρειάζεται άμεση βοήθεια, παρακαλείσθε να αποταθείτε στις τοπικές αρχές.

Σύνταξη αναφοράς

Η δέσμευσή μας

Eldorado Gold Corporation είναι εταιρεία εξόρυξης χρυσού που δραστηριοποιείται διεθνώς. Δεσμευόμαστε για την απόλυτη τήρηση των υψηλών προδιαγραφών των νόμων και κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας. Ο Κώδικάς μας Επαγγελματικής Συμπεριφοράς και Δεοντολογίας (ο «Κώδικας») συνοψίζει τ α νομικά, δεοντολογικά και ρυθμιστικά πρότυπα που ακολουθούμε και αποτελεί συνεχή υπενθύμιση στους διευθυντές, τα στελέχη, τους υπαλλήλους και τους συμβούλους για τη σοβαρότητα της δέσμευσής μας. Η ανάγνωση, η υπογραφή και η συμμόρφωση της συμπεριφοράς τους με τον Κώδικα αυτόν αποτελεί υποχρέωση για κάθε στέλεχος, υπάλληλο και σύμβουλό μας. Πρέπει να αποδοθεί ιδιαίτερη προσοχή στους ακόλουθους όρους:

  • Αμερόληπτες συναλλαγές
  • Σύγκρουση συμφερόντων: Εταιρικές ευκαιρίες
  • Εμπιστευτικότητα και Εταιρικά περιουσιακά στοιχεία
  • Αποκάλυψη πληροφοριών
  • Συμμόρφωση με τους νόμους, τους κανόνες και τους κανονισμούς

Αποτελεί ευθύνη καθενός από τους διευθυντές, τα στελέχη, τους υπαλλήλους και τους συμβούλους μας να προάγουν ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο θα είναι δυνατή η ανάθεση και η συζήτηση δεοντολογικών θεμάτων και μεριμνών χωρίς φόβο τιμωρίας. Αποτελεί ευθύνη της Eldorado να παράσχει ένα σύστημα αναφοράς και πρόσβασης μέσω του οποίου θα αισθάνεστε ότι μπορείτε να αναφέρετε μια ύποπτη παράβαση χωρίς να είναι δυνατή η χρήση, για οποιονδήποτε λόγο, της κανονικής αλυσίδας της διοικητικής ιεραρχίας.

Δεν θα επιτρέψουμε αντίποινα κατά του διευθυντή, του στελέχους, του υπαλλήλου ή του συμβούλου ο οποίος αναφέρει, με καλή πίστη, μια παράβαση. Όλες οι αναφορές θα αντιμετωπίζονται με τη μεγαλύτερη δυνατή εμπιστευτικότητα.