HUOMIO! Tämä Web-sivu on EthicsPointin suojattujen palvelimien isännöimä. Sivu ei kuulu yrityksen Caverion Corporation Web-sivustoon eikä intranetiin.

LAADI RAPORTTI

Kun olet tehnyt ilmoituksen, saat yksilöllisen koodin, jota kutsutaan "raporttitunnukseksi". Kirjoita raporttitunnus ja salasana muistiin ja säilytä ne varmassa paikassa. Tarkista 5-6 työpäivän jälkeen raporttitunnuksen ja salasanan avulla raportin mahdollinen palaute tai kysymykset.


EthicsPoint EI OLE hätäpuhelin:
Älä käytä tätä sivusto raportoimaan tapauksia, jotka muodostavat välittömän hengenvaaran tai uhkan omaisuudelle. Tämän palvelun kautta tehdyt raportit eivät ehkä saa välitöntä vastausta. Mikäli tarvitset apua hätätilanteessa, ota yhteys paikallisiin viranomaisiin.


Raportin seuranta

Sitoumuksemme

Caverion sitoutuu yrityksenä vahvasti noudattamaan velvoitteita ja eettisiä sääntöjä, jotka perustuvat arvoihimme: Me teemme, mitä lupaamme, Me teemme sen yhdessä, Me tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme. Menettelytapamme ja toimiohjeemme pohjautuvat periaatteisiin, joiden avulla liiketoimintaa hoidetaan yrityksen arvojen ja ohjeiden mukaisesti.

Caverion on sitoutunut ylläpitämään toimintatapaa, jossa avoin ja rehellinen tiedonvaihto on lähtökohtana. Tavoitteemme on, että voit luottavaisin mielin kääntyä esimiehesi tai yhtiön johdon puoleen kysymyksin tai huolin, jotka koskevat epäilyjäsi eettisten toimintaperiaatteidemme rikkomuksista.

Joissakin tapauksissa Caverionista riippumattoman osapuolen - EthicsPoint:n - ylläpitämän ilmoittamiskananvan käyttäminen voi olla perusteltua. Tämän järjestelmän kautta voit ilmoittaa havainnoistasi tiettyjen eettisten liiketoimintapeiaatteidemme rikkomisista.

Tämän järjestelmän kautta Caverionille toimitettu informaatio ei sisällä mitään tietoja, joista lähettäjän henkilöllisyys käy ilmi. Käsittelemme raportit huolellisesti ja ryhdymme tarpeellisiin toimiin, jos ilmenee, että eettisiä liiketoimintaperiaatteitamme on loukattu.