Vores engagement

Just Eat Takeaway.com er engageret i at opretholde et miljø, hvor åben og ærlig kommunikation er reglen, ikke undtagelsen. Vi ønsker, at du er tryg ved at tale med din supervisor eller leder om spørgsmål eller anliggender herunder situationer, hvor du mener, at der er sket overtrædelser af politikker eller standarder.

I de tilfælde, hvor du ønsker at lave en anonym rapport i fortrolighed, bliver de oplysninger, du afgiver, sendt til os af EthicsPoint på fuldstændig fortrolig og anonym basis. Du har vores garanti for, at dine kommentarer bliver hørt.

Vores SpeakUp-politik (English)

vis du har haft problemer med din bestilling, er vi virkelig kede af det - men, det er ikke denne webside, du har brug for. Vi anbefaler du tager kontakt til dit lokale kundeserviceteam, der kan være behjælpelige med refusioner, kvalitetsproblemer, forsinkelser eller manglende varer.

Sådan laver du en rapport

Når du har udfyldt din rapport, vil du blive tildelt en unik kode kaldet en "rapportnøgle". Skriv rapportnøglen og adgangskoden ned og opbevar dem på et sikkert sted, da NAVEX Global ikke kan gendanne det mistede. Efter 5-6 arbejdsdage kan du bruge rapportnøglen og adgangskoden til at tjekke din rapport for tilbagemeldinger eller spørgsmål.