Zvolte si jazyk:

Linka pro etiku

Jak to funguje

Nahlášená obava.
Etická komise posoudí obvinění a přidělí je příslušné funkci k dalšímu prověření.
V případě potřeby může být provedeno šetření.
Určení výsledku a přijetí příslušných opatření.
Oznamovatel obdrží odpověď a případ je uzavřen.

LINKA PRO ETIKU SKUPINY COESIA je provozována externí nezávislou třetí stranou NAVEX a je navržena tak, aby uživatelům poskytovala vyšší úroveň pohodlí a bezpečnosti, protože dotazy a obavy mohou být podávány i anonymně.

Tato LINKA PRO ETIKU SKUPINY COESIA vám umožní důvěrně nahlásit porušení. Vaše jméno bude známo pouze Etické komisi společnosti Coesia a týmu pro řízení oznamování nekalých praktik a ostatním stranám bude sděleno pouze s vaším písemným souhlasem a v případě, že to bude nezbytné pro vyhodnocení vašeho hlášení.

Skupina Coesia přijímá také anonymní hlášení. Můžete se rozhodnout poskytnout svůj kontaktní e-mail platformě NAVEX. Ten nebude předán skupině Coesia, ale umožní vám anonymně komunikovat s Etickou komisí a týmem pro řízení oznamování nekalých praktik a obdržet e-mailové oznámení pokaždé, když je v systému zveřejněna odpověď, kterou nelze obdržet v případě, že se oznamovatel rozhodne nezadat svůj kontaktní e-mail.

Společnost Coesia a společnosti její skupiny zaručují ochranu před odvetnými opatřeními. Oznamovatelé mohou klást otázky a vznášet obavy bez obav z odvety.

Další užitečné zdroje