Dobrodošli u Sistem za osiguranje etičkog postupanja i poštivanje propisa

Podnesite prijavu!

Coca-Cola HBC ovisi o povjerenju svojih kupaca i potrošača, kao i zajednica u kojima poslujemo, i dužni smo to povjerenje jačati svakoga dana. Naša korporacijska kultura i naš uspjeh na tržištu uvijek su se oslanjali na naše vrijednosti. Na radnome mjestu se prema drugima odnosimo s poštovanjem i cijenimo doprinos svakog člana našeg tima. Na tržištu se snažno natječemo, ali uvijek smo zakoniti i etični. Poštujemo svoja obećanja i činimo ono što je ispravno, a ne samo ono što je lako.

Uprava Coca-Cole HBC potiče sve da Progovore s povjerenjem! i postave pitanja ili iskažu zabrinutost zbog potencijalnih problema s usklađenosti. Coca-Cola HBC će zaštititi od odmazde svakog pojedinca koji iskreno i u dobroj namjeri izrazi zabrinutost.

Početak Poruka od generalnog direktora Često postavljana pitanja Kodeks poslovnog ponašanja Antikorupciona politika Druge politike Politika zdravlja i fizičke kondicije Politika zaštite zdravlja i sigurnosti na radu Smjernice za dobavljače Politika ljudskih prava Sanctions policy All Corporate Governance Policies
Provjera statusa prijave