Нашият ангажимент

Just Eat Takeaway.com се ангажира със създаването и поддържането на среда, където откритото и честно общуване е норма, а не изключение. Искаме да се чувствате комфортно, когато желате да говорите със своя пряк ръководител или някой от ръководството, в случаите когато смятате, че има нарушения на правилата или стандартите.

В случаи, в които предпочитате да подадете спокойно анонимен сигнал, предоставената от вас информация ще ни бъде изпратена от EthicsPoint напълно поверително и анонимно. Имате нашата гаранция, че вашите коментари ще бъдат чути.

Нашата политика за SpeakUp (English)

Ако сте имали проблем с поръчката си, наистина съжаляваме за това, но това не е уебстраницата, от която се нуждаете. Трябва да се свържете с местния екип за обслужване на клиенти, който може да ви помогне при възстановяване на суми, проблеми с качеството, закъснения или липсващи артикули.

За да подадете сигнал

След като сигналът ви бъде приет, ще получите уникален код, наречен „ключ“. Запишете си ключа и паролата за достъп до сигнала и ги пазете на сигурно място. След 5-6 работни дни влезте с ключа и паролата за достъп в системата, за да проверите сигнала - дали има коментари или въпроси по сигнала.