Нашият ангажимент

Ние сме организация с високи морални ценности по отношение на отговорността и почтеността.

Ангажираме се със създаването и поддържането на среда, където откритото и честно общуване е норма, а не изключение. Искаме да се чувствате комфортно, когато се обръщате към своя пряк ръководител или някой от ръководството в случаите, когато смятате, че са настъпили нарушения на Кодекса за поведение на служителите или на закона. Въпреки това, ако предпочитате да подадете сигнал към лице извън компанията или ако не сте част от нашата организация, но сте забелязали неетично или незаконно поведение от някой от нашите служители, искаме да подадете правилно доклад, така че този въпрос да бъде разгледан незабавно от независима етична комисия.

В случаите, когато предпочитате поверително да подадете анонимен сигнал, вие ще бъдете подканени да използвате тази гореща линия, която се управлява от трето лице: EthicsPoint – доставчик на горещата линия. Насърчаваме Ви да подавате сигнали, свързани с нарушения или неправомерно поведение.

Информацията, която предоставите, ще ни бъде изпратена от EthicsPoint напълно конфиденциално и анонимно, ако изберете това. Гарантираме, че вашите коментари ще бъдат чути и разгледани по най-честен и обективен начин.

Вижте ЧЗВ на EthicsPoint за повече информация.

За да подадете сигнал

След като сигналът ви бъде приет, ще получите уникален код, наречен „ключ за сигнала“. Запишете си ключа за сигнала и паролата и ги пазете на сигурно място. След 5 – 6 работни дни използвайте ключа за сигнала и паролата, за да проверите дали за сигнала има коментари или въпроси.